Mainos
Mainos

Noora Karma muistelee hääpäiväänsä: "Vaikka satoi kaatamalla, meillä oli aivan ihana päivä"

Juuri avioitunut Noora Karma nauttii tasapainoisesta ja onnellisesta elämästä.

Mentalisti Noora Karma avioitui muutama viikko sitten puolisonsa Jani Strömholmin kanssa. Karma kertoo MTV:lle Specsaversin hyväntekeväisyyskampanjan avajaisjuhlissa olevansa edelleen aivan onnessaan muutaman viikon takaisesta hääpäivästä. Juhlapäivänä hääväen yllätti kova rankkasade, mutta Karma kertoo, ettei syksyinen sää haitannut juhlimista ollenkaan. 

– Satoi ihan kaatamalla, ja aamulla oltiin vähän kauhuissaan, että eikä mitäs nyt. Mutta ei se haitannut mitään! Meillä oli aivan ihana päivä, ainut huono puoli oli että se kului liian nopeasti.

Aviopari vihittiin Puotilan pienessä kappelissa ja juhlat järjestettiin Villa Granden juhlahuvilassa. Vieraita oli kuusikymmentä ja Karman mukaan häät olivat kaiken kaikkiaan rennot mutta fiinit. Pariskunta suuntaa häämatkalle johonkin lämpimään kohteeseen ensi vuoden alkupuolella, kun työkiireet hieman hellittävät. 

Tällä hetkellä Karmaa työllistää erityisesti hänen yrityksensä kauhutaloproduktio, joka toteutetaan tänä vuonna Vantaalla Håkansbölen kartanossa. Joka vuosi halloweenin aikoihin hän on vuokrannut kartanon jostain päin Suomea, jossa järjestetään interaktiivinen kauhushow aikuisille. Karma toimii projektissa tuottajana, käsikirjoittajana sekä suunnittelijana.

– Talossa kierretään ja siellä voi tapahtua oikeastaan ihan mitä vain ja ketä vaan voi olla nurkan takana. Se on hauska projekti ja meillä on aika iso tiimi tekemässä sitä. 

Vaikka mentalistin arki on kiireistä, hän kertoo että kaikki tuntuu menevän tällä hetkellä erittäin hienosti. Perhe, tuoreen avioparin arki, työt ja muut touhut ovat kaikki hyvässä tasapainossa Karman elämässä.

– Kaikki perhe-elämässä ja muutenkin on nyt juuri todella hyvin mallillaan, Karma toteaa onnellisena.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme