Mainos
Mainos

Radiojuontaja villiintyi! Kimmo Vehviläinen esitteli tanssiliikkeitään

Radioääni Kimmo Vehviläinen hauskuutti hullunkurisilla liikkeillään.

VIDEOLLA: Video: Tältä näytti vuoden Ruisrockissa!

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen juhli viikonloppuna Ruisrockissa Turussa. Suosikkijuontaja yllätti elehtimällä huvittavalla tyylillään. Mies nappasi kuvitteellisen pallon käteensä ja hauskuutti katsojia MTV Viihteen Instagramissa.


"En halunnut ja jaksanut tehdä enää töitä"

Persoonallinen mies kertoo viettävänsä ansaittuja lomapäiviä. Vuodesta 1994 lähtien radiojuontajan töitä paiskinut samettiääni kertoo pohtineensa alanvaihtoa.

– Olen miettinyt alanvaihtoa todella usein. Minulle tuli sellainen olo, että eiköhän nämä jutut ole jo kerrottu. Entinen pomoni sitten sanoi minulle, että ihmisen pitää uusiutua kerran kolmessa vuodessa. Se oli hienosti sanottu, mies kertoo.

Viimeksi alanvaihto oli mielessä muutama vuosi sitten.

– Olin leipiintynyt ja en halunnut ja jaksanut tehdä enää töitä. Sitten tajusinkin, miten mahtava työ minulla on, juontaja kertoo innostuneesti.

Kesää on vielä jäljellä ja juontajalahjakkuus kertoo lähtevänsä pohtimaan syviä ajatuksia miesporukan kanssa mökille.

– Olemme kokoontuneet saman porukan kanssa jo 25 vuotta samassa paikassa. Mökillä mietitään miehisyyden syvintä olemusta. Kaivellaan sieluamme siellä. Se on mahtavaa.

Komean juontajan rakkauselämä pysyy mysteerinä.

– Olen täysin neutraalissa tilassa. Parisuhdeasia ei edusta minulle tällä hetkellä yhtään mitään. Keskityn lapsiin ja ystäviin. Miten hienoa se onkaan!

Kimmo Vehviläinen kertoi kuulumisistaan Ruisrockissa lauantaina 7. heinäkuuta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme