Mainos
Mainos

Sami Yaffa ja Meeri Koutaniemi kihlautuivat vuosi sitten avannossa – "Siinä oli iloa ja kauhua"

Syyskuussa avioitunut pari vieraili Huomenta Suomessa.

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja muusikko Sami Yaffa antoivat Huomenta Suomessa vinkkejä kaamosajasta selviämiseen. Parin yhteinen kirja Sami Yaffan maailma (Like, 2017) julkaistiin hiljattain.

Juontajat Jesse Kamras ja Mika Saukkonen kysyivät parilta, miten marraskuinen Suomi svengaa.

– Hyvin! Meillä Kuusamossa sanotaan, että kaamos on ihmisen luonnollisin aika rauhoittua. Ei muuta kuin rauhoittumaan kirjan kera, Koutaniemi toteaa hymyillen.

– Marraskuun pimeyttä pitää vähän vastustaakin. Ei tee mieli kuunnella mitään goottimusiikkia. Saan kicksejä kaamoksesta! Olen vähän kaivannut tätä, vuoden verran Suomessa pitkän ulkomailla asumisen jälkeen majaillut Yaffa sanoo.

Sami Yaffa ja Meeri Koutaniemi kihlautuivat marraskuussa 2016 avannossa. Tilanteesta löytyy kuva parin yhteisestä kirjasta.

– Se oli sellainen ilon- ja kauhunsekainen tunne. Olin ensimmäistä kertaa uimassa avannossa. Siinä oli iloa ja kauhua. Olin kantanut kihlasormusta kaulassani kuukausien ajan ja miettinyt, että mikä olisi oikea paikka kosia neiti Koutaniemeä, Yaffa muistelee.

– Ei olisi voinut olla kauniimpaa paikkaa ja hetkeä, Koutaniemi sanoo.

Katso Sami Yaffan ja Meeri Koutaniemen haastattelu Huomenta Suomessa kokonaisuudessaan artikkelin yläosassa.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme