Mainos
Mainos

Sanna Saarijärvi ja Hermanni Seppälä elävät kesähäiden jälkeisessä huumassa: "Kaikki tuntuu vaan niin ihanalta"

Sanna Saarijärvi ja Hermanni Seppälä säteilevät vieläkin onnellisuutta kesäisistä häistään. MTV jututti pariskuntaa Specsaversin hyväntekeväisyyskampanjan avajaistapahtumassa. 

Näyttelijä Sanna Saarijärvi meni kesällä naimisiin pitkäaikaisen rakkaansa Hermanni Seppälän kanssa. Pariskunta kertoo MTV:n haastattelussa, että kaksi päivää kestäneiden kesähäiden tuoma energia pitää parin vauhdissa pitkälle syksyyn asti. 

– Meillä oli juuri sellaiset häät kuin olen koskaan pienenä tyttönä toivonut, sääkin suosi meidän kahta päivää ja ne olivat kaikin puolin juuri meidän näköiset juhlat. Elämme vieläkin niiden huumassa ja kaikki tuntuu vaan niin ihanalta, Saarijärvi kertoo.

– Harmi ettei joka kesä voi mennä naimisiin! Seppälä nauraa.

Häiden ensimmäinen päivä oli melko perinteinen, johon kuului kirkkovihkiminen sekä juhlavastaanotto. Seuraavana päivänä tuore aviopari järjesti vielä puutarhajuhlat kesällä ostetussa Tuusulan kodissaan. Saarijärvi hehkuttaa parin uutta kotia ja kertoo, että torjui juhlien jälkeen aviomiehensä tarjouksen häämatkasta. 

– Hän olisi halunnut viedä minut matkalle, mutta minä en halunnut lähteä, kun halusin nauttia siitä ihanasta kodista mihin olimme juuri muuttaneet! Talvella siintää kuitenkin Floridan loma, ja se on sitten meidän häämatka. 

Avioparin syksy on kiireinen. Saarijärvellä oli juuri ensi-ilta Helsingin kaupunginteatterin farssinäytelmässä Palkkamurhaajan painajainen ja Seppälällä töitä riittää Bauer Median sisältöjohtajana. He kertovat aikovansa kuitenkin nauttia vielä muun muassa syksyn hyvistä golf-keleistä sekä uudesta kodistaan Tuusulanjärven rannalla. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme