Mainos
Mainos

Sara Siepiltä koskettava avautuminen: "Jos postaisin nyt kuvan, se olisi sellainen, jossa itken"

Sara Sieppi avautuu blogissaan viime viikkojen olleen rankkoja. Kaunotar on joutunut tahtomattaan monenlaisen kohun silmään viime viikkoina. 

Sara Sieppi on ollut viime viikkoina otsikoissa milloin miesystävänsä Roope Salmisen vuoksi, milloin ulosottovelkojensa vuoksi. Sieppi avautui blogissaan tuntemuksistaan myllerryksen keskellä. 

– Valehtelisin, jos väittäisin, että viime viikot eivät ole olleet rankkoja. Ei saisi välittää, mutta totta helvetissä mä välitän, Sieppi kirjoittaa.

Seiska uutisoi muutama viikko sitten, että Roope Salminen pyörittäisi Siepin selän takana naisrulettia. Sieppi kirjoittaa kohusta postauksessaan. 

– Oot ulkomailla viikon verran ja takaisin palatessa sun parisuhde on lehden mukaan isoissa vaikeuksissa. Saat tsemppiviestejä tuntemattomilta ihmisiltä, että kyllä erosta aina selviää ja kaikki menee varmasti hyvin. Oletko sä missään vaiheessa puhunut itse erosta? Et, et ole maininnut sanallakaan, Sieppi kirjoittaa.

Hän kertoo myös, kuinka pahalta tuntui löytää syntymäpäiväjuhliensa jälkeisenä päivänä rappukäytävästä lappu, johon oli kirjoitettu "Sieppo pois tästä talosta".

– Lappu oli aika pelottava "kokemus", jonka seurauksena sälekaihtimet ovat pysyneet tiukasti kiinni, ovi on ollut turvalukossa ja jokaiseen käyntiin oven edessä olet jollain tapaa säpsähtänyt. Yrität miettiä, kuka lapun kirjoittaja on ja miksi hän on noin kirjoittanut, ja onko taustalla jotain isompaa vihaa.

Lopuksi Sieppi kertoo, että ei pidä kulissia yllä somessa, mutta ei halua jakaa pahaa oloakaan koko maailmalle. 

– Jos postaisin kuvan nyt Instagramiin, se olisi sellainen, missä mä itken. Sen takia someni on tänään tyhjä, lukuunottamatta tätä blogitekstiä. Mieleni on myös tyhjä, Sieppi kirjoittaa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme