Mainos
Mainos

Selänteet palaavat huomenna takaisin Amerikkaan – ”Haikeaa ja kamalaa”

Selänteiden perheen kesäloma Suomessa on loppumaisillaan.

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne perheineen on viettänyt kesänsä perinteisesti Suomessa. Selänteet saapuivat Suomeen kesäkuussa ja tänä lauantaina, seitsemän viikon lomanvieton jälkeen perheen on aika lentää takaisin Amerikkaan.

Selänteen vaimon Sirpa Selänteen mukaan kesä Suomessa on sujunut ihanasti ja takaisinlähtö on sekoitus monia tunteita.

– Onhan se hirveän haikeaa ja ja kamalaa, mutta sitten toisaalta on kiva mennä takaisin. Yleensä juuri tämän viimeisen viikon Suomessa stressaan kovasti, mutta lentokoneessa jo mietin että noniin, ihan kiva mennä taas kotiinkin.

Myös perheen lapset Eemil, Eetu, Leevi ja Veera ovat nauttineet Suomen kesästä. Kukin lapsista on tahoillaan ollut kiireinen omien harrastustensa kanssa. Perheen pojat ovat isänsä jalanjäljissä viettäneet kesänsä pitkälti jääkiekkotreeneissä ja Selänteiden tytär Veera on taas nauttinut lomastaan kavereidensa kanssa ja omien harrastustensa parissa.

Selänteiden kesä Suomessa on perinteisesti ollut hyvin kiireinen. Selänne on ollut Vuokatissa pitämässä jokavuotista jääkiekkoleiriään ja perhe edustanut erilaisissa tilaisuuksissa. Lisäksi on vietetty Selänteen isän Ilmari Selänteen 80-vuotissyntymäpäiviä ja Hankoonkin on ehditty tennisleirille.

– Ollaan koitettu tavata mahdollisimman paljon meidän vanhempia ja ystäviä. Täällä on aina hirveästi kaikenlaisia aktiviteetteja ja elämä on hektisempää kuin kotona Amerikassa, Sirpa Selänne summaa.

Selänteillä ei ole toistaiseksi suunnitelmissa muuttaa takaisin Suomeen. Perhettä sitoo Kaliforniaan muun muassa oma ravintola Selanne Steak Tavern ja myös perheen poikien jääkiekkourat ovat alkaneet lupaavasti.

– Tullaan taas talvella käymään, Sirpa Selänne hymyilee.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme