Mainos
Mainos

Spede Pasasen elämänkerta paljastaa yksityiskohtia vaietusta puolesta: ”Naiset ja ihmissuhteet jäivät mysteeriksi”

Edesmenneestä Spede Pasasesta Spede, nimittäin -elämänkerta, kattaa sekä julkisen että yksityisen puolen viihdemiehen elämästä.

Koko maan tuntemasta tv- ja elokuvakoomikosta, käsikirjoittajasta ja keksijästä Pertti Pasasesta tehty Tuomas Marjamäen kirjoittama elämänkerta avaa myös kestotähden henkilökohtaista elämää.

Pasasen ystävä, sekä MTV3 viihde- ja ohjelmapäällikkönä vuosina 1982 –2001 toiminut Päiviö Pyysalo kertoo kertoo Huomenta Suomessa, että Pasanen oli hyvin yksityisyyttään varjeleva henkilö eikä juurikaan murjaissut vitsejä työn ulkopuolella.

– Pasanen ei ollut hauska. Istui kuppilassa yksin syömässä. Oli syviin mietteisiin vaipuneena ja keskusteli hyvin vähän ihmisten kanssa, Pyysalo kertoo.

Ihmissuhteet ja naiset jäivät mysteeriksi

Pasasta pidettiin todellisena lahjakkuutena, joka keskittyi täysillä työhönsä. Miehen lahjakkuus ilmeni jo nuorena ja kehittyi monella eri elämän osa-alueella.  

– Pasanen oli alansa ykkönen. Sen tunnusti kaikki. Hän pystyi luomaan sekä toteuttamaan. Hän hoiti myös oman elämänsä, sekä talouden hyvin kaikilla osa-alueilla. Paitsi ihmissuhteet ja naiset olivat ikuinen mysteeri miehelle, Pyysalo kuvailee.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme