Mainos
Mainos

Vaikean missivuoden läpi käynyt Shirly Karvinen avautuu muutoksestaan: "Minulla meni parisuhteet, koti ja yksityisyys"

Suomen kauneimman naisen titteliä vielä hetken kantava Shirly Karvinen avautuu vaikeasta missivuodestaan.

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen on saanut pitää Suomen kauneimman titteliä ennätyspitkään kilpailun ajankohdan siirron vuoksi. Uusi kaunotar ottaa tittelin vastaan vasta lokakuussa. Shirly kertoo, että puolitoista vuotta Miss Suomena on mullistanut koko hänen elämänsä.

– Minulla meni koko elämä uusiksi. Parisuhteet, koti, työ ja yksityisyys. Kaikki meni uusiksi, mikä on ollut mahtavaa, mutta on kestänyt hetken totutella siihen, että elää erilaista elämää, Karvinen kertoo.

Kaiken myllerryksen keskellä kaunotar kertoo saaneensa merkittävää apua missiorganisaation ”emona” tunnetulta Sunneva Kantolalta.

– Onneksi minulla on ollut apuna koko missiperhe. Aina jos minulla on ollut huolia tai stressiä, olen voinut soittaa Sunnevalle ja avata koko sydämeni hänelle, Karvinen kuvailee läheisiä välejään Kantolaan.

Missin poikaystävä, palomiehenä ja personal trainerina työskentelevä, tosi-tv-ohjelmastakin tunnettu Vertti Harjuniemi on vuoden 2017 missituomaristossa.

– On se vähän hassua miettiä, että oma poikaystävä on valitsemassa tässä minun seuraajaani, mutta ihan mahtavaa, kun hän on aitiopaikalta seurannut mitä missin elämään kuuluu, Karvinen kuvailee.

Katso haastattelu videolta!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme