Mainos
Mainos

Vauvaonnea! Olympiauimari Matti Mattsson ja Maiju-puoliso odottavat esikoistaan

Uimari Matti Mattsson kertoo ilouutisista sosiaalisessa mediassa.

Matti Mattsson, 23, ja tämän puoliso Maiju Mattsson (omaa sukua Eurén) odottavat ensimmäistä lastaan. Ensihoitajana työskentelevä Maiju lisäsi Instagram-tililleen kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo jäävänsä pian äitiyslomalle.  

Matti puolestaan lisäsi Instagram-tililleen kuvan saamastaan isyyspaketista. Paketin sisältä löytyy muun muassa harmaa verkka-asu, kosteuspyyhkeitä ja suklaata.

– Sain oman selviytymispakettini, tuleva isä hehkuttaa ja paljastaa samalla, että pienokaisen laskettu aika on lokakuussa 2017.


Matti Mattsson on yksi Suomen suurimmista uintitoivoista. Mattsson on myös tuore ennätysmies, sillä hän polski vuoden 2017 SM-uinneissa 100 metrin rintauinnin Suomen ennätyksen ajassa 1.01,12. Edellinen ennätys oli vuodelta 2000.

Mattsson on edustanut Suomea vuonna 2016 Rion kesäolympialaisissa, vuonna 2012 Lontoon kesäolympialaisissa ja vuonna 2010 Singaporessa järjestetyissä nuorten kesäolympialaisissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme