Mainos
Mainos

Yli 30 vuotta avoliitossa ollut Oprah: Naimisiin meno ei olisi sopinut meille

Oprah Winfrey kertoo Vogue-lehden haastattelussa miksei hän ole mennyt naimisiin, vaikka on ollut yli 30 vuotta yhdessä Stedman Grahamin kanssa.

Yhdysvaltalainen talk show -emäntä Oprah Winfrey, 63, on pitänyt miesystävänsä, bisnesman Stedman Grahamin kanssa yhtä yli 30 vuotta, mutta pari ei ole mennyt naimisiin. Oprah Winfrey kertoo uusimmassa Vogue-lehdessä, että aihe ei ole pahemmin edes noussut esille.

– Kukaan ei usko, mutta se on totta, että ainoan kerran, kun asia tuli esille oli, kun kysyin Stedmanilta mitä olisi tapahtunut, jos olisimme menneet naimisiin.

Oprah Winfreyn mukaan vastaus hänen kysymykseensä on, että he eivät olisi enää yhdessä.

– Emme olisi pysyneet yhdessä, koska avioliitto vaatii toisenlaista yhdessä olemista.

– Stedmanin näkemys aviomiehenä ja -vaimona olemisesta on melko perinteinen, enkä minä olisi pystynyt sopeutumaan siihen rooliin, Oprah jatkaa.

Hän sanoo päätöksen olla menemättä naimisiin opettaneen hänelle elämästä.

– Elä elämäsi omilla ehdoillasi.

Julkisuudessa liikkui viime vuonna huhuja, että Oprah Winfrey olisi mennyt naimisiin. Hän pani huhuille stopin twitterissä.

– Kuusi ihmistä, jotka tuntevat minut hyvin, ovat soittaneet tänään onnitellakseen tai ihmetelläkseen miksei heitä kutsuttu häihin. SE EI OLE TOTTA!, tähti kirjoitti.

Oprah Winfrey ja Stedman Graham näyttäytyvät harvoin julkisuudessa. He ovat yksi pisimpään yhdessä pysyneistä julkkispareista Yhdysvalloissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme