Mainos
Mainos

Antti Holma Cheek-roolistaan: ”Olemme hyvin erilaiset hahmot”

Näyttelijä ja kirjailija Antti Holma puhuu Peter Nymanin luotsaamassa keskusteluohjelmassa tulevista työprojekteistaan sekä sairastamastaan melanoomasta.

Näyttelijä Antti Holma hyppää tulevana syksynä täysin uuteen rooliin, kun hän näyttelee Suomen tunnetuinta räppäriä Cheekiä, eli Jare Henrik Tiihosta. Kyseessä on tuplarooli, sillä Holma näyttelee myös Tiihosen kaksosveljeä Jereä

– Olemme hyvin erilaiset hahmot. En ole koskaan kuvitellut olevani alfauros, luulen, että olen siellä aakkosten toisessa päässä, Holma pohdiskelee.

– Mutta se maailma on kiinnostanut minua aina poikkeuksellisen paljon ja tämä on hävyttömän hieno tilaisuus kurkistaa sinne.

Veljeni vartija -nimisen elokuvan kuvausten on määrä alkaa elokuussa ja se saapuu valkokankaille keväällä 2018. Vaikka Holma kokee, että hän ja Cheek ovat hyvin erilaiset hahmot, ystäväpiiristä kuului kommentteja, että kaksikossa on myös paljon samaa.

– Siitä lähden liikkeelle, Holma nauraa.

Katso Antti Holman haastattelu kokonaisuudessaan videolta artikkelin yläosasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme