Mainos
Mainos

Cheryl Cole ei muistele lämmöllä esikoisensa odotusta: "Vihasin raskaana olemista"

Esikoisensa saanut Cheryl Cole kertoo vihanneensa raskautta.

Englantilainen poplaulaja, X Factor -ohjelman tuomaristoon palannut Cheryl Cole sai ensimmäisen lapsensa puolisonsa Liam Paynen kanssa viime maaliskuussa. Cole on kertonut, että hänen elämänsä on muuttunut täysin pienen Bear-vauvan ansiosta.

Cole on kertonut myös, ettei nauttinut juurikaan lapsensa odotusajasta. 

– Vihasin raskaana olemista. Paljon asioita tapahtui enkä nauttinut siitä, Cole sanoo Daily Starin haastattelussa.

Raskaus ei ollut Colen mukaan suunniteltu, mutta hän on iloinen siitä, että se tapahtui. Toinen lapsi ei ole tällä hetkellä hänen suunnitelmissaan, mutta jonain päivänä se saattaa olla mahdollista. 

– Se on ihanaa. Kasvoin sisarusten kanssa. 

Girls Aloud -yhtyeestä tutun laulajan paluu X Factorin tuomaristoon oli monille yllätys sen jälkeen, kun toinen tuomari Simon Cowell myönsi aiemmin tänä vuonna ettei ollut kuullut Colesta puoleen vuoteen. 

Cowelilla ja Colella on ollut erimielisyytensä vuosien aikana, mutta nyt he näyttävät olevan sovinnossa.

– Ymmärrämme toisiamme. Sain vain puhelun jossa sanottiin, että "Simon haluaisi sinut tuomareiden taloon". Minusta olisi ihanaa tehdä se. Se oli oikeasti niin yksinkertaista, Cole kertoi.

Cowell myönsi, että hän on ikävöinyt Colea.

– Cherylillä on hyvä maku ja tässä työssä on pakko olla hyvä maku.

Colen paluu tuomaristoon vaikuttaa kuitenkin viivästyvän, sillä hän suunnittelee viettävänsä hieman lisää aikaa pienen vauvansa kanssa.

– On mennyt niin kauan aikaa, fanit ovat hyvin kärsivällisiä. Ajattelen sitä mutta haluan vain enemmän aikaa Bearin kanssa tällä hetkellä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme