Mainos
Mainos

Ensitreffit-vaimo alkaa käyttäytyä ikävästi häämatkalla: "Välillä on hirveä ahdistuksen tunne"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannessa jaksossa tiistaina 18.9. klo 21 AVAlla parit suuntaavat häämatkalle.

Videolla: Rosa on käymässä ensimmäistä kertaa Eetun ja tämän siskon kotona!

Katsojien suosikkisarjan kolmannessa jaksossa vastavihityt parit lähtevät häämatkalle. Rosa ja Eetu pääsevät viettämään yhteistä aikaa Roomassa.

Rosa kuvailee ohjelmassa tunteitaan, jotka tuntuvat seilaavan myrskyisästi hänen sisällään. Nainen kertoo, että hän on joutunut tsemppaamaan itseään häämatkan aikana.

– Huomasin itsessäni, että rupean käyttäytymään vähän ikävästi. Huomasin, että olen kireä ja joudun oikeasti tsemppaamaan siinä, että en läväytä minun kaikkea ahdistusta ja ärsytystä päin Eetun naamaa, Rosa pohtii.

– Välillä on hirveä ahdistuksen tunne. Ei tästä tule yhtään mitään ja miten tämän kaiken kestää? Ja sitten tulee tunne, että näinhän tämän pitääkin mennä, Rosa kertoo jaksossa.

Rosa kertoo illan jaksossa jutelleensa miehensä kanssa aiheesta. Illan jaksossa selviää, mihin suuntaan Rosan tunteet kulkevat.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin klo 21.00 AVAlla!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme