Mainos
Mainos

Entiset kilpailijat paljastavat: Tällaista elämä Love Islandilla todella on

Supersuosittua ja kohuttua Love Island -deittailuohjelmaa on tehty Britanniassa neljä tuotantokautta. Sarjassa nähdyt kilpailijat paljastavat, mitä saaren kulisseissa todella tapahtuu.

Love Island Suomi starttaa Subilla 25.9. klo 21. Katso traileri yltä!

Sarjan toisella tuotantokaudella nähty entinen Miss Britannia Zara Holland aiheutti suuren kohun harrastamalla seksiä saarella, ja joutui sen vuoksi luopumaan kruunustaan.

Holland kertoo, että kilpailijoiden piti noudattaa saarella tiukkoja sääntöjä. Hänen mukaansa kilpailijoiden pukeutumista ja keskusteluja ohjailtiin.

– Joka päivä juttelimme tuotannon kanssa. He kyselivät, miltä meistä tuntuu ja ketkä olisivat mielestämme parhaat parit.

Hollandin mukaan tuotanto saattoi määrätä, että kahden kilpailijan on keskusteltava tietystä aiheesta keskenään.

Elämä saarella on hyvin kontrolloitua. Hollandin mukaan nukkumaanmeno- ja ruokailuajat päätettiin kilpailijoiden puolesta.

Ulkonäöstä huolehtiminen oli hyvin tärkeää, joten naisten oli meikattava ja laitettava hiukset päivittäin. Ennen finaalijaksoja naisten hiukset ja kynnet laitettiin kuntoon. Pukeutumistakin säädeltiin, eikä pelkän uimapuvun käyttö ollut sallittua.

– Dramaattisimmat hetket kuitenkin päätyvät aina sarjaan, vaikka jonkun suhteen kehittyminen ei sen vuoksi saisi ruutuaikaa.

Lähteen mukaan kohtauksia myös kuvataan uudestaan, jos ne eivät ensimmäiselle kerralla onnistu.

Vuonna 2017 saarella nähty Montana Brown on paljastanut, että saarella on mahdotonta salakuunnella toisten keskusteluja, sillä läheisellä niityllä on äänekkäitä vuohia. Huvilan pihapiirissä asuu myös riikinkukkoja, jotka toisinaan eksyivät sisälle asti.

Lähteet: Express, Glamour

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme