Mainos
Mainos

Jari Tervo ja Stan Saanila jättävät Uutisvuodon – Baba Lybeck: ”Kaikki muuttuu”

Media-alan rautainen ammattilainen Baba Lybeck vieraili Huomenta Suomessa kertomassa kesän treenirutiineistaan sekä urastaan.

Uutisvuodosta tuttu Baba Lybeck oli Huomenta Suomen kesävieras maanantaina 31. heinäkuuta. Lybeck puhui haastattelussa muun muassa mittavasta urastaan suomalaisella mediakentällä.

Lybeck kertoo, että hänellä on ollut urallaan kolme työyhteisöä, jotka hän kokee kaikista merkityksellisimpinä.

– Ensimmäinen oli Radio City, joka toimi minulla työelämään kouluttautumisena. Se oli täysin poikkeuksellinen, legendaarinen paikka, ei sellaisia ole. Siellä on minun tärkeimmät esikuvani edelleen, Lybeck kertoo.  

– Sitten oli Nelosen uutiset, jossa työskentelin 11 vuotta. Se on pisin aika, minkä olen viettänyt yhdessä työpaikassa.

Näiden työpaikkojen ohella tärkein työpaikka on nykyinen pesti Uutisvuodon vetäjänä. Lybeck hyppäsi mukaan suosikkiohjelmaan vuonna 2010, kun sen kapteeneina toimivat Jari Tervo ja Stan Saanila.

Nyt ohjelma kokee rajun uudistuksen, kun ensin Tervo ilmoitti jäävänsä sivuun ja myöhemmin Saanila peesasi kollegaansa.

– Valitettavasti kapteenit nyt lähtivät ja kaikki muuttuu. Katsotaan, minkälaiseksi, Lybeck huokaa.

Lybeck paljastaa ohjelmassa, että Uutisvuotoon ei ole kuvattu uusia jaksoja, mutta jatkoa pitäisi kuitenkin olla luvassa.

Katso Lybeckin haastattelu kokonaisuudessaan videolta artikkelin yläosasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme