Mainos
Mainos

Krista Kosonen ja Game of Thronesista tuttu näyttelijä tähdittävät uutuussarjaa

Elisa Viihteen alkuperäissarja Bullets nähdään C More -palvelussa ja MTV:n kanavilla.

Suomalaistähdet Krista Kosonen, 34, ja Tommi Korpela, 49, sekä Game of Thrones -hittisarjaa tähdittävä Sibel Kekilli, 37, nähdään kansainvälisen Bullets-jännitysdraamasarjan pääosissa. Sarjan pääohjaaja on muun muassa hittielokuvat Puhdistus (2012) ja Kätilö (2015) Antti J. Jokinen.

Bullets on kansainvälinen noin viiden miljoonan euron budjetilla tuotettava jännitysdraama. Sarjan kuvaukset alkavat marraskuussa 2017. Helsingissä, Brysselissä ja Georgiassa kuvattava Bullets saa ensi-iltansa Elisa Viihteessä syksyllä 2018 ja sarja nähdään myöhemmin myös C More -palvelussa ja MTV:n kanavilla.

Bulletsin ovat luoneet Minna Virtanen (Kylmäverisesti sinun) ja Venla-palkittu Antti Pesonen (Sorjonen). Sarjan ovat käsikirjoittaneet Antti Pesonen, Matti Laine ja Kirsi Vikman. Sen tuottaa suomalainen Vertigo, osatuottajina saksalainen Nadcon (Silta, The Killing) ja belgialainen Lumière. Sarjan kansainvälisestä jakelusta vastaa Sky Vision.

Sarjassa Krista Kososen näyttelemä rikostutkija sukeltaa liian syvälle peiterooliinsa, jossa hän soluttautuu Helsinkiin viimeistä tehtäväänsä suorittamaan saapuneen vaarallisen rikollisen (Sibel Kekilli) lähipiiriin. Naisten välille syntyy erikoinen suhde ja selviää, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme