Mainos
Mainos

Meneekö jo överiksi? Daisyn puoliso on nähnyt hänet vain kerran ilman meikkiä ja hiuslisäkkeitä

100% Hotter -ohjelmassa tavataan Daisy, joka kokee yliampuvan tyylinsä muistuttavan Disney-prinsessaa. 

100% Hotter on brittiläinen realityohjelma, jossa muotiasiantuntijoiden joukko auttaa astetta liian radikaalin tyylin omaavia löytämään oman, hieman hillitymmän polkunsa ulkonäkönsä kanssa. 

Sarjan toisessa jaksossa tavataan Daisy, joka haluaa peittää itsensä valtavien valkoisten hiustensa alle. Hän kertoo pitävänsä lukuisia hiuspidennyksiään yllä jopa sängyssä, mikä ajaa hänen poikaystävänsä epätoivon partaalle. Poikaystävä ei ole nähnyt Daisya luonnollisena juuri koskaan.

– Hän näki minut niin kerran, kun olin sairaana. Se oli ainoa kerta, kun kukaan on nähnyt minut aikuisiällä ilman hiuslisäkkeitä ja meikkiä. 

Daisy myös peittää ihonsa paksuun meikkiin, joka vie kaiken luonnollisen värin hänen kasvoiltaan. Hän kertoo halunneensa lapsesta asti sellaisen ulkonäön, kuin hänellä on nyt. Erityisesti Daisy on halunnut sanojensa mukaan aina Disney-prinsessan "överikuontalon".

– Överi se kyllä on, muttei Disney-prinsessaa, tyylitiimin kampaaja David Palmer kuittaa.

Katsomosta näet, kuinka asiantuntijatiimi auttaa Daisya löytämään kauneutensa astetta hillitymmin!

100% Hotter Avalla torstaisin klo 21. Katso koko jakso Katsomosta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme