Mainos
Mainos

Love Island Suomi -ohjelmassa mukana miesmalli – Patrick, 26, kääntää katseita

Tutustu Love Island Suomi -uutuusohjelmassa ensimmäisten saarelaisten joukossa saarelle muuttavaan Patrickiin!

Nimi: Patrick
Ikä: 26
Ammatti: palomies/malli
Paikkakunta: Tampere

Love Island Suomi -ohjelmassa saarelle muuttaa Patrick, 26. Patrick tekee kahta työtä, toimiessaan sekä mallina että palomiehenä. Komistus kokee olevansa pelleilijä, joka tykkää nauraa ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Toisaalta hän myös joskus ottaa mielellään omaa aikaa ja istuu vaikka yksin mökkirannassa. Patrick myöntääkin olevansa parantumaton romantikko. Unelmien nainen olisi sellainen, joka innostuisi asioista ja lähtisi mukaan Patrickin hullutteluun. 

Love Island Suomi on syksyn 2018 kuumin reality, jossa joukko upeita sinkkuja pääsee viettämään unohtumatonta ja lämmön täyteistä syksyä hulppeaan huvilaan Espanjan auringon alle ja mikä tärkeintä, etsimään itselleen rakkautta! Ohjelma nähdään Subilla.

Pelkkää aurinkoa ja lämpöä ei kuitenkaan ole luvassa, sillä Love Island Suomi -jättirealityssä voi tapahtua mitä vain, milloin vain. Uutuusohjelman käänteisiin katsojat pääsevät vaikuttamaan merkittävästi puhelimeen ladattavan, ilmaisen applikaation avulla. Applikaatiolla pääsee paitsi osallistumaan, myös seuraamaan Love Island -elämää jaksoissa näkemättömän materiaalin parissa.


Love Island Suomi Subilla kuutena iltana viikossa alkaen 25.9. klo 21!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme