Mainos
Mainos

Näin tanssii supersuosittu Tanhupallo! Kiti Kokkosen sketsihahmo lähettää kesäterveisiä

Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmokisan voiton vienyt Tanhupallo tanssii ja lähettää Instagramissa kaikille terveisiä.

Katso yllä videolta Tanhupallon ensiesiintyminen Putouksessa!

Yhdeksännellä Putous-kaudella ohjelman sketsihahmokisan voiton Tanhupallo-hahmollaan vienyt Kiti Kokkonen julkaisi Instagramissa hauskan videon.

Videolla Tanhupallo tanssii omaan tyyliinsä.

– Tanhupallo lähettää kaikille terveisiä. Kesäloma on sujunut iloisissa tunnelmissa, Kokkonen kirjoittaa postauksen yhteydessä.


Putouksen kymmenes kausi nähdään MTV3-kanavalla syksyllä 2018. Kiti Kokkonen kertoi MTV:n haastattelussa toukokuussa, että hän ei ole mukana juhlakaudella.

Kokkonen kuitenkin toivoo, että hänellä on tulevaisuudessa mahdollisuus päästä uudelleen mukaan Putoukseen.

– Oli tosi ihanaa ja kivaa olla mukana! Mitä enemmän siitä kuluu aikaa, sitä haikeampi fiilis tulee, Kokkonen totesi.

– Putouksessa mukana olemisessa oli parasta koko työryhmä ja sen kanssa eri osa-alueilla työskenteleminen. Sitä ohjelmaa tehtiin nimenomaan yhdessä.

Entä miten jättisuosittu Tanhupallo suhtautui siihen, että Kiti ei jatka Putouksessa?

– Tanhupallo on innoissaan! Siitä, että hän ei ole itse mukana sketsihahmokisassa, ja siitä, että nyt hän voi seurata Putousta televisiosta, Kiti nauraa.

Putous MTV3-kanavalla syksyllä 2018.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme