Mainos
Mainos

Video: Riitta Väisäsen puhe villitsi Kultaisessa Venlassa – Riku Niemiseltä mahtava reaktio!

Yleisö ja kotikatsojat saivat nauttia Riitta Väisäsen puheesta ennätyksellisen pitkään.

Hannu Karpo ja Riitta Väisänen palkittiin elämäntyöpalkinnoilla Kultainen Venla -gaalassa tänään perjantaina.

Karpo ja Väisänen saapuivat yhdessä ottamaan vastaan arvokkaan palkinnon, mutta toinen heistä kiitti yleisöä hieman vuolaammin. Väisäsen kiitospuhe alkoi venyessään saamaan jo koomisia piirteitä. 

Väisänen jatkoi puhettaan kylmän viileästi huolimatta siitä, että taustamusiikit alkoivat soimaan ja häntä viitottiin poistumaan lavalta.

Yleisö eli täysillä puheen mukana. Kun Väisänen kysyi yleisöltä, olisiko aikaa vielä yhdelle tarinalle, juhlaväki huusi iloisesti "on"!

Väisänen ehti puheessaan muistella Kymppitonnin aikojaan ja kiittää Pertti "Spede" Pasasta ja suunnitella kokonaisen ohjelmaformaatin niin vuolaasti, että Karpo totesi vuoron saadessaan, että hänelle jäi viisi sekuntia puheaikaa.

Yksi hauskimmista reaktioista nähtiin televisiossa, kun Putous-tähti Riku Niemisen hulvaton reaktio tallentui kameroille. Katso Niemisen reaktio videolta!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme