Mainos
Mainos

Putouksesta tuttu Tanhupallo julkaisi yllättävän videon: "Ajattelin kertoa yhden tärkeän jutun"

Putouksesta tuttu Tanhupallo-sketsihahmo julkaisi vastikään videon, jossa muistutetaan tärkeästä jokasyksyisestä asiasta.

Katso videolta artikkelin yltä Kiti Kokkosen kuulumiset.

Kiti Kokkosen näyttelemän Putous-sketsihahmon, Tanhupallon, virallisella Facebook-sivulla julkaistiin video, jossa hellyttävä hahmo muistuttaa, että erityisesti syksyisin huolellinen käsienpesu on tärkeää. Video on kerännyt lyhyessä ajassa valtavan määrän tykkäyksiä.

– Mä olen menossa keikalle, mutta ennen sitä ajattelin kertoa yhden tärkeän jutun, kun nyt on syksy ja tulee erilaisia viruksia ja bakteereja, niin on tosi tärkeä pestä kädet, Tanhupallo toteaa videolla.

Tuttuun tapaan myös Tanhupallon paras ystävä, Karvamato, esiintyy videolla. 

– Olen karvamadolle opettanut, että laitetaan saippuaa, hierotaan hyvin kaikki sormet ja kynnenaluset ja ranteet ja huuhdellaan hyvin ja kuivataan hyvin, Tanhupallo jatkaa.


Tanhupallo-hahmollaan Putouksen yhdeksännellä kaudella valloittanut Kiti Kokkonen ei ole mukana Putouksen uudella kaudella syksyllä 2018. Näyttelijä Kiti Kokkonen toivoo, että hänellä on kuitenkin tulevaisuudessa mahdollisuus päästä uudelleen mukaan Putoukseen.

– Oli tosi ihanaa ja kivaa olla mukana! Mitä enemmän siitä kuluu aikaa, sitä haikeampi fiilis tulee, Kokkonen totesi toukokuussa MTV:lle.

Putous nähdään MTV3-kanavalla alkaen 20. lokakuuta!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme