Mainos
Mainos

Uusi kasvo Terhi Suorlahti tähdittää Putousta – minikokoisella naisella pituutta vain 156 senttiä!

Näyttelijä Terhi Suorlahti on yksi uuden Putous-kauden näyttelijävahvistuksista.

Karjalais-suomenruotsalais-jyväskyläläisen geeniperimän omaava näyttelijä, jonka puheesta ei vuosikausien muualla Suomessa ja ulkomailla asumisen jälkeen lähde keskisuomen pidentävä nuotti millään pois.

Vain 156-senttistä näyttelijätärtä on verrattu suzukin autoon, sillä häneltä löytyy pienestä paketista nähden aivan valtavasti kierroksia.

Tähtihetkiä elämän varrelta Terhiltä löytyy teatteri- ja muiden näyttelijäntöiden lisäksi muun muassa 16-vuotiaan Matti Nykäsen kotiovella käyminen ja lapsuuden hiihtokilpailujen kuudes sija.

Terhi elämää täyttävät laulu, tanssi ja keskustelut. Ylipäätään puhuminen on hänelle hirveän luontaista, sillä kolmen päivän hiljaisuusretriitin jälkeen hän oli kotiin tullessaan puhunut taukoamatta kuusi tuntia putkeen.

Uutta kymmenettä tuotantokautta tähdittää joukko uusia nimiä, mutta mukaan mahtuu muutama aiemmilta kausiltakin tuttu näyttelijä. Putouksen tulevalla kaudelle itsensä ja ammattitaitonsa peliin laittavat Helmi-Leena Nummela, Lauren Lehtinen, Timo Lavikainen, Ernest Lawson, Mikko Penttilä, Cristoffer Strandberg, Terhi Suorlahti ja Pilvi Hämäläinen.

Katso video Putouksen uusien näyttelijöiden julkistuksesta alta!


Putous MTV3-kanavalla alkaen 20. lokakuuta!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme