Mainos
Mainos

Videot: Kepposia ja kuuluisa pyllähdys – näin suorissa lähetyksissä on kohellettu

Maanantaiaamuna Huomenta Suomessa nähty tuolin romahdus ei ole ensimmäinen kommellus – MTV:n ohjelmissa on sattunut ja tapahtunut ennenkin.

Tänään maanantaina MTV Uutisten meteorologin Markus Mäntykannaksen alta romahti tuoli. Studiossa olleet Huomenta Suomen uutisankkuri Antti Sahlström ja juontaja Nina Rahkola laskeutuivat lopulta tuoliensa kanssa samalle tasolle meteorologin kanssa.


Niin sanottuja tuoliepisodeja on nähty MTV:n ohjelmissa ennenkin. Entinen uutisankkuri Kirsi Alm-Siira putosi keväällä 2010 tuolilta kesken suoran lähetyksen.

– Tuoli meni yllättäen rikki. Olen sen verran lyhyt, ettei jalkani osu tuolin jalkatuille, joten tuolin lävähtäessä alas en saanut mistään tukea, ankkuri kuvaili tuolloin yllättävää katoamistaan pöydän taakse.

Alm-Siira ei saanut pokkaansa pitämään enää ylös noustessaan, eikä asiaa auttanut vieressä istunut hyvä ystävä, urheilu-uutisten ankkuri Mervi Kallio, joka hänkään ei kyennyt hillitsemään nauruaan.

Tammikuussa 2015 MTV:n Huomenta Suomen lähetyksessä nähtiin tilanne, joka sai Alm-Siiran purskahtamaan nauruun.

Alm-Siira keskusteli studiossa istuneen meteorologi Pekka Poudan kanssa talvisista sääkartoista.

– Talvi taitaa tulla ihan koko maahan? Alm-Siira kysyi.

– No kyllä tulee, ensin tulee lunta sunnuntaina 15 senttiä etelään ja sitten lämpötilat laskee, Pouta vastasi ja demonstroi matalia lämpötiloja laskemalla tuolinsa lähelle lattiarajaa. 

Poudan yllättävä pila sai kokeneen uutisankkurin pokan pettämään.

Toukokuussa 2014 MTV Sportin kiekkostudiossa Tero Lehterällä ja muilla studiovierailla petti pokka pahemman kerran, kun Juhani "Tami" Tammisen tuoli ei ollut niin sanotusti samalla tasolla muiden kanssa.


Syksyllä 2014 uutisankkuri Maija Lehmusvirta katosi kesken uutislähetyksen. Uutistenlukija oli hakemassa itselleen vettä, kun televisiossa pyörinyt juttu katkesi yllättäen. Paikallaan yhä istunut uutisankkuripari Keijo Leppänen hoiti tilanteen ammattimaisesti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme