Mainos
Mainos

Yllätyskäänne Vietnamin Bachelor-sarjan ruususeremoniassa - kilpailija tunnusti rakkautensa toista kilpailijaa kohtaan

Bachelor-ohjelman vietnamilaisversiossa koettiin yllättävä käänne, kun kilpailija pyysi toista kilpailijaa lähtemään kanssaan kotiin.

Vietnamin Bachelor-ohjelman jakso sai yleisön haukkomaan henkeään, kun ruususeremoniassa koettiin yllättävä käänne. Kilpailija nimeltään Minh Thu varasti täysin show'n, kun hän ilmoitti kilpailun bachelorille, Nguyen Quoc Trungille, tulleensa etsimään rakkautta, mutta löytäneensä sen Trungin sijaan kilpailijoiden joukosta.

Jaksossa Thu pahoittelee, ettei Trung ollutkaan hänelle se oikea, ja pyytää kilpailun toista osallistujaa Truc Nhuta, jolle bachelor on jo ruusun luovuttanut, lähtemään kanssaan kotiin. 

Bachelor pyytää, ettei Nhu lähtisi kilpailusta ja kertoo, ettei ruusua tulla antamaan kellekään toiselle. Nhu kuitenkin luovuttaa ruusun ja poistuu toisen kilpailijan kanssa.


Nextshark-sivusto kuitenkin kertoo, että puhuttuaan vielä myöhemmin bachelorin kanssa palaa Nhu vielä osallistujaksi kilpailuun. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme