Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor elämys – Facebook ja Instagram -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1,  jäljempänä ”MTV”).

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailuun liittyviä päätöksiä sekä osallistumissivustolla olevia tarkentavia ehtoja.

2. Osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta MTV:n palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun toteutukseeen.

Kilpailuun voi osallistua:

X Factor –ohjelman Facebook-sivulla ja Instagramissa: 

Sub –kanavan Facebook-sivulla ja Instagramissa:

MTV3 –kanavan Facebook-sivulla ja Instagramissa:

Kilpailuun voi osallistua osallistumissivustolla ilmoitetulla tavalla ja toimimalla muutoin osallistumisehtojen mukaisesti. Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun vain kerran jokaisella määritetyllä sosiaalisen median alustalla.

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, tukema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin.

Tiedot annetaan vain MTV:n käyttöön, ei Facebookille/Instagramille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin/Instagramin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 25.12.2017 ja päättyy 3.1.2018 klo 12. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot: Kolme (3) kahden (2) hengen sisäänpääsyä ainutlaatuiseen X Factor –ohjelman lanseeraustilaisuuteen.

Yksi (1) kahden hengen (2) sisäänpääsy arvotaan Subin Facebookissa/ Instagramissa, yksi (1) kahden hengen (2) sisäänpääsy MTV3 Facebookissa/Instagramissa ja yksi (1) kahden hengen (2) sisäänpääsy X Factorin Facebookissa/Instagramissa.

Tilaisuus järjestetään 11.1. Helsingissä. Palkintoon sisältyy aamupalatarjoilu sekä mahdollisuus seurata X Factor –tuomareiden esiintymiset paikan päällä.

Lippuja lanseeraustilaisuuteen ei voi ostaa (kutsuvierastilaisuus). Palkinnon lunastaminen ohjeistetaan voittajille.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

5.  Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

Kilpailun voittajat arvotaan osallistumisajan päätyttyä 3.1.2018 klo 12 ja palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli palkinnon voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 2 päivän kuluessa valinnasta tai virheellisten yhteystietojen vuoksi taikka palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan arpoa uudelleen.

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen. Järjestäjällä tai MTV:llä on hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Vastuut

Järjestäjä vastaa palkinnon mahdollisesta arpajaisverosta.

Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle  kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. 

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden kilpailu- ja sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun Facebook/Instagram -sivulla. 

7. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus 

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietoja käytetään arvonnan suorittamiseen ja palkinnon lähettämiseen. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta. 

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla kilpailun tietosuojakäytännöstä: http://www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

8. Arpajaisvero ja sääntöjen muuttaminen 

Järjestäjä maksaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen. 

9. Muuta 

Näiden sääntöjen lisäksi kilpailuun osallistumiseen sovelletaan MTV Oy:n sähköisten palveluiden yleisiä käyttöehtoja: http://www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot.

10. Lisätiedot

sosiaalinenmedia@mtv.fi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme