MTV Oy kansikuva

MTV LYHYESTI

kansi_lyhyesti

Konserni

Monipuolinen mediatalo

MTV on suomalainen mediayhtiö, jonka juuret ulottuvat tv-toiminnan alkuvuosikymmeniin 1950-luvun Suomessa. Pienestä toimijasta on kasvanut mediayhtiö joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä 24 tuntia vuorokaudessa.  MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia maksuttomia tv-kanavia. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien ohjelmat katsottaviksi verkossa. Maksullisia tv-sisältöjä voi seurata MTV Total -paketin kautta sekä verkossa elokuviin ja sarjoihin keskittyvästä C More -palvelusta.

MTV-konserniin kuuluu Mediahub Helsinki Oy, joka tuottaa MTV:n uutistarjonnan.

MTV:n omistaa ruotsalainen mediayhtiö Bonnier AB.

Avainluvut 2015

Liikevaihto 230 M€ | Tulos -3,2 M€  | Henkilöstö 31.12.2015 303 


MTV:n mediaperhe

Visio, arvot ja strategia

MTV:n visio

Viihdytämme jokaista suomalaista, ajasta ja paikasta riippumatta. 

MTV:n arvot   

​Arvostamme lahjakkuutta ja luovuutta.

Menestyksemme avaimet ovat ketteryys ja keskittyminen olennaiseen.

Yhteistyössä on voimaa ja yhdessä tekeminen on palkitsevampaa.

Mittaamme edistystämme tarkasti, juhlimme voittoja ja opimme epäonnistumisista

Vapaa ja moniarvoinen journalismi on uutis- ja ajankohtaistoimintamme perusta.

MTV:n strategia

Hallitus ja johtoryhmä

MTV:n hallitus

Hallituksen puheenjohtaja 

Casten Almqvist, toimitusjohtaja, Bonnier Broadcasting and Entertainment, Bonnier AB

Jäsenet

Tomas Franzén, toimitusjohtaja, Bonnier AB
Jan Lund, liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja, Bonnier
Taneli Tikka, teollisen internetliiketoiminnan johtaja, Tieto


MTV:n johtoryhmä
Mediahub Helsinki Oy:n johto

TYÖPAIKAT

kansi_tyopaikat

Avoimet työpaikat

Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla osaamistasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen.

Tuotepäällikkö

Haemme kaupallista tuottajaa  MTV:n btob-myynnin erikoisratkaisutiimiin 

Työssäsi vastaat MTV:n ohjelmien ja sisältöjen kaupallistamisesta ja myyntimateriaaleista. Toimit MTV:n sisältöjen ja kanavien kaupallisena tuottajana ja vastaat myytyjen erikoisratkaisujen projektinhallinnasta. Olet yhteydessä mainostavaan asiakkaaseen ja heidän  media- ja mainostoimistoonsa sekä ohjelman tuotantoyhtiöön.

Odotamme sinulta 
markkinointiviestinnän ymmärrystä, perusosaamista mediasuunnittelussa sekä kokemusta projektien vetämisestä. Olet luova ja idearikas tiimipelaaja, joka uskoo tuloksellisuuteen ja ratkaisukeskeisyyteen ja suhtautuu intohimolla omaan työhönsä. 


Tarjoamme sinulle näköalapaikan media-alan huipulla, 60-vuotiaan MTV:n vauhdikkaassa ytimessä. Saat työkavereiksesi joukon huippuosaajia ja hyviä tyyppejä.

Hae tehtävää linkin kautta 3.1.2018 mennessä. Liitä hakemukseen myös CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Outi Rekola, puh. 040 5022790 arkisin 9-16.

MTV Oy on Suomen suurin kaupallinen televisioyhtiö, joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä suomalaisille 24 tuntia vuorokaudessa. MTV:n omistaa ruotsalainen Bonnier-mediayhtiö. MTV:n juuret ulottuvat tv-toiminnan alkuvuosikymmeniin 1950-luvun Suomessa ja nykyisin sen koko kansan tuntemia maksuttomia tv-kanavia ovat MTV3, Sub ja AVA sekä maksuton MTV Katsomo -verkkopalvelu. MTV.fi on yksi Suomen suosituimmista uutissivustoista.

Yhtiön kaikki maksulliset sisällöt on keskitetty uuteen C More -tuoteperheeseen, jonka ydin on kattava urheilutarjonta, kotimaiset ja ulkomaiset sarjat sekä elokuvat koko perheelle. C Moren sisällöt ovat katsottavissa suoratoistona ja maksu-tv-kanavilla.


Linkki työhakemukseen.

Pöllölaakson väki

HISTORIA

kansi_historia

MTV:n historia

Pienestä tv-yhtiöstä monipuoliseksi mediataloksi

Lähes 60-vuotisen historiansa aikana MTV on muovautunut pienestä televisioyhtiöstä kaikkien suomalaisten tuntemaksi median monitaituriksi.

MTV oli aikanaan yksi ensimmäisiä eurooppalaisia kaupallisia tv-yhtiöitä. Vain Britannian ITV ja Keski-Euroopan RTL on perustettu sitä aiemmin.

Yhtiö on kasvanut osaksi jokaisen suomalaisen arkea. MTV tavoitti heidät ensin Ylen kanavilla näytetyillä ohjelmilla ja nykyisin laajalla mediarintamalla omien televisiokanaviensa ja nettisisältöjensä kautta.

MTV erottautuu luomalla elämyksiä

MTV vuokrasi Ylen jakeluverkkoa reilun kolmen vuosikymmenen ajan. Se kuitenkin erottautui vuokranantajastaan ohjelmistollaan ja omintakeisella tyylillään, joka on aina viihdyttänyt, koskettanut ja puhuttanut suomalaisia.

Vuonna 1993 MTV sai ensimmäisen oman televisiokanavansa, MTV3:n. Koko kansan MTV3, Maikkari, on historiansa varrella jatkuvasti tarjonnut suomalaisille elämyksiä ja ajankohtaisia ilmiöitä.

Yhdeltä kanavalta median moniottelijaksi - MTV:n mediaperhe tavoittaa suomalaiset kaikkialla

1990-luvun puolivälin paikkeilla MTV:n mediaperhe laajeni myös radioon, kun Radio Nova aloitti radiolähetyksensä vuonna 1997. MTV luopui radiosta vuonna 2015.

Myös 2000-luvulla MTV:n mediaperhe jatkoi kasvuaan. 2000-luvun alussa aloittanut TVTV!-kaapelikanava muuttui vuonna 2002 Subtv:ksi, joka nykyisin tunnetaan nimellä Sub. Lifestyle-ohjelmia, dokumenttisarjoja ja elokuvia tarjoava AVA puolestaan aloitti toimintansa 2000-luvun loppupuolella ensin osana maksullista kanavapakettia. Vuodesta 2011 lähtien AVA on ollut veloituksetta kaikkien suomalaisten tavoitettavissa. Myös MTV Katsomo perustettiin jo vuonna 2002, jolloin se tunnettiin netti-tv:n nimellä.

MTV käynnisti maksullisten sisältöjen tarjoamisen pienimuotoisesti jo 1990-luvulla, ja MTV:n maksulliset tv-palvelut aloitettiin 2000-luvun puolivälissä. Vasta MTV:n maksu-tv-palvelut saivat Suomen maksulliset tv-markkinat lentoon. Nykyään MTV:n maksu-tv-tarjonta kattaa yli 20 kanavaa, jotka tarjoavat mediankäyttäjille kattavan valikoiman huippu-urheilua ja menestyselokuvia.

MTV:n virstanpylväitä

Oy Mainos-TV-Reklam Ab perustettiin 29.4.1957.

Vuonna 1962 lehdistö vaati tv-mainonnan lopettamista, syynä sen liiallinen tehokkuus.
MTV:hen perustettiin vuonna 1965 teatteritoimitus sekä perhetoimitus.
Uusi toimitalo valmistui Ilmalaan 1967.
MTV oli mukana perustamassa kaupallisten tv-yhtiöiden yhteistyöjärjestöä egtaa.
Ensimmäinen värilähetys nähtiin 1976.
Ensimmäiset Kymmenen Uutiset 1.9.1981.
Yhtiö muutti nimensä MTV Oy:ksi 1982.
Pohjoismaisen ensimmäinen aamu-tv-ohjelma Huomenta Suomi aloitti lähetykset 1.12.1989.
MTV3-kanava aloitti toimintansa 1.1.1993.
26.9.1996 Oy Suomen Uutisradio Ab sai radiotoimiluvan.
Bonnier MTV:n omistajaksi vuonna 2007.
MTV uudisti brändinsä ja ilmeensä 3.11.2013.
MTV luopui radioliiketoiminnasta vuonna 2015.
MTV Uutiset siirtyi Medihub Helsinki Oy:lle 2015.

MTV – yksi kattobrändi

Oy Mainos-TV-Reklam Ab on vuosien saatossa kasvanut MTV MEDIAksi ja siitä nykyiseksi MTV:ksi, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita sisältöjä.

2010-luvulla yhtiö on halunnut voimistaa suhdettaan suomalaisiin ja tuoda mediaperheen eri jäsenet selkeämmin sekä mediankäyttäjien että mainostajien ulottuville. MTV liittää yhteen tutut kanavabrändit kuten MTV3:n, Subin ja AVAn sekä uuden genrebrändin MTV Uutiset, joka tuottaa sisältöjä muun muassa MTV3:lle ja mtv.fi-portaaliin. MTV Sportin alle on puolestaan koottu koko MTV:n urheilutarjonta.

Perheyhteys näkyy myös mediaperheen jäsenten nimissä – maksullisista tv-palveluista tuttu MTV3 Total on nyt MTV Total, nettitelevisio Katsomo on uudistunut MTV Katsomoksi ja suosittu mtv3.fi-portaali on muuttunut mtv.fiksi. Muutos ei kuitenkaan koske ainoastaan nimiä, vaan kuvastaa koko MTV:n tasoista toimintaa ja yhtenäisen mediaperheen tarjoamia mahdollisuuksia. Uusi MTV pystyy tarjoamaan suomalaisille parhaat sisällöt ja elämykset – ajasta ja paikasta riippumatta, kullekin sopivalla tavalla.

Ohjelmien historia

Elämyksiä joka kotiin jo vuosikymmenten ajan

Jo lähes 60 vuoden ajan MTV on ollut kiinteä osa suomalaisten elämää.

Aluksi MTV vuokrasi lähetysaikaa Yleltä, mutta erottautui viihdyttävällä ja omanlaisella ohjelmistollaan vuokranantajastaan jo alusta lähtien.

Laadukkaat, koskettavat, ilahduttavat ja puhuttavat sisällöt ovat kautta aikain olleet MTV:n toiminnan keskiössä. MTV onkin toiminut areenana suurille suomalaisen viihteen ikoneille kuten Spedelle ja Vesa-Matti Loirille. Myös ulkomaiset tähdet ovat tulleet monille tutuksi juuri MTV:n kautta.

Uutisia ja uusia aluevaltauksia

MTV:n omien uutisten alkaminen 1980-luvulla oli merkkipaalu Suomen televisiohistoriassa. Kaikille tuttu Kymmenen Uutiset on lunastanut paikkansa arvostettuna ajankohtaisten asioiden tulkkina. Nykyään MTV Uutiset tuottaa sisältöjä sekä mtv.fi-portaaliin, Radio Novalle että MTV3-kanavalle.

1990-luvulla Kauniit ja rohkeat sai suomalaiset pauloihinsa. Sarja on ollut huikea menestys jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Vuosituhannen vaihteen yksi mullistavimmista ilmiöistä oli puolestaan uusi tositelevisio-genre ja sen rantautuminen Suomeen. Big Brother Suomi, jota pystyy myös seuraamaan maksullisen 24/7-palvelun kautta mihin kellonaikaan hyvänsä, on noussut kotimaisen tositelevision kestosuosikiksi.

Huippu-urheilua ja yhteiskunnallista keskustelua

MTV haluaa myös herätellä yhteiskunnallista ja poliittista keskustelua. Yhtiö toi merkittävän keskustelufoorumin, SuomiAreenan, 2000-luvulla kaikkien suomalaisten ulottuville.

MTV Sportin kautta mediankäyttäjillä on pääsy kaikkiin MTV:n huippu-urheilusisältöihin. Sekä MM-jääkiekkoa että F1:stä on mahdollista seurata myös MTV Katsomon maksullisten palvelujen kautta.

Netti-tv MTV Katsomo sisältää sekä maksuttomia että maksullisia sisältöjä, joiden suosio on 2010-luvulla kasvanut entisestään.

Ohjelmien vuosikymmenet

Mainosten historia

Tv-mainonnan historia

Suomalainen tv-mainonta syntyi yhdessä MTV Oy:n kanssa. MTV:n osakkeenomistajalistaan merkittiin sen syntyhetkellä myös Suomen Ilmoittajat ry eli nykyinen Mainostajien liitto sekä Suomen mainostoimistojen Liitto.

Syksyllä 1957 Suomen 7 500 tv-vastaanottimesta saatiin nähdä ensimmäiset tv-mainokset, joissa vauhditettiin mm. Tempo-saippuan, Amar-sukkien, Siff-juomien ja Pauligin teen myyntiä. Aluksi kaikki esitetyt mainokset olivat suoria lähetyksiä. Ensimmäisenä toimintavuotenaan MTV:llä oli noin 40 mainostajaa ja reilut 200 mainoslähetystä. Nykyisin MTV Oy:llä on vuosittain tuhansia mainostajia joiden mainoksia esitetään satoja tuhansia kertoja eri alustoilla televisiossa, verkossa ja mobiilissa.

MTV Oy tekee menestystarinoita

MTV:llä on aina rakennettu brändiä, tehostettu myyntiä, lanseerattu uutuustuotteita ja rekrytoitu uusia ihmisiä. Mainonta on muuttunut viime vuosina radikaalisti. Mainoskatkolla oleva mainosspotti on vain yksi tapa mainostaa sähköisessä mediassa. Sähköisestä mediasta tuttu tarttuu käteen helposti kaupan hyllyltä. MTV on kaupallisen sähköisen median uranuurtajana tehnyt Suomeen myös monta kaupallista menestystarinaa. Sähköisiä medioita pystytään hyödyntämään tänä päivänä kustannustehokkaasti ja monipuolisesti mainostajan kasvavat tarpeet tyydyttävillä tavoilla.

Mainosten vuosikymmenet

YRITYSVASTUU

kansi_yritysvastuu

Yritysvastuu

MTV on sisältöjensä kautta vahvasti läsnä suomalaisten arjessa. Luomme ilmiöitä ja puheenaiheita, jotka tavoittavat yli neljä miljoonaa suomalaista viikoittain. Markkinajohtajuus edellyttää vastuunottoa ihmisistä, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Ihminen

Kaikilla suomalalaisilla on oikeus luotettavaan ja moniarvoiseen journalistiseen sisältöön. Tarjoamme uutis- ja ajankohtaisohjelmia kaikissa välineissä, jotta yleisöllä on aina uutishuone mukanaan. 

MTV kantaa vastuunsa myös työnantajana ja työllistäjänä. MTV työllistää suoraan noin 300 sähköisen median ammattilaista sekä välillisesti tuhansia osaajia eri puolilla Suomea. Olemme merkittävä kotimaisen ohjelmateollisuuden tilaaja, ja tarjoamme tässä roolissa työtä hyvin laajalle kirjolle eri alan osaajia. Yksittäisessä ohjelmatuotannossa voidaan tarvita osaajia aina näyttelijöistä juristeihin ja ohjaajista räjähdeammattilaisiin. Olipa kyse sitten MTV:n työntekijästä tai kumppaniyrityksen ammattilaisesta, kunnioitamme osaamista ja rohkaisemme luovuuteen.

Kaupallisena toimijana arvostamme suuresti myös suhdettamme asiakkaisiin. Asiakkaillemme tarjoamme innovatiivisia ja inspiroivia tapoja kohdata suomalaisia kuluttajia samalla, kun huolehdimme siitä, että kanavillamme ja palveluissamme esiintyvä mainonta on vastuullista ja läpinäkyvää.

Yhteiskunta

MTV on vahva yhteiskunnallinen toimija. Nostamme esille yhteiskunnallisesti merkittäviä aiheita sisältöjemme kautta ja luomme päivän puheenaiheet televisiossa ja  verkossa.

Erityisesti vuosittain järjestettävä yhteiskunnallisen keskustelun tapahtuma SuomiAreena toteuttaa MTV:n roolia yhteiskunnallisena vastuunkantajana. Tapahtuma kerää yhteen suomalaisen yhteiskunnan vaikuttajat keskustelemaan nyky-yhteiskunnan tilasta ja tekemään merkittäviä keskustelunavauksia tulevaisuutta ajatellen. MTV:n tehtävänä on mahdollistaa moniääninen keskustelu sekä osallistua siihen omalla toimialallaan merkittävänä mediayhtiönä.

MTV osallistuu hyväntekeväisyyteen järjestämällä varainkeruukampanjoita, konsertteja sekä muita tapahtumia, ja annamme kampanjoille näkyvyyttä medioissamme. Hyväntekeväisyyshankkeemme panostavat erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointiin. Keskeisin projektimme on marraskuussa 2012 alkanut Nuorten hyväksi, joka pyrkii nuorten elämään konkreettisesti ja myönteisesti vaikuttaviin tekoihin rahalahjoitusten, ajan antamisen, tekojen ja hyvien uutisten kautta. Yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa toteutettava hanke on kolmivuotinen. Tarjoamme hyväntekeväisyysjärjestöille myös mahdollisuuksia ohjelmayhteistyöhön suosituimpien ohjelmiemme yhteydessä. Järjestämme myös vuosittaisia varainkeruukonsertteja Lastenkliniikan kummien ja Plan Suomen kanssa

Näiden lisäksi pyrimme olemaan aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Kannustamme yrittäjyyteen esimerkiksi osallistumalla Nordic Business Forumiin. Edunvalvonnassa kunnioitamme läpinäkyvyyttä ja avoimuutta ja toimimme usein yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa.

Ympäristö

Ympäristönsuojeluun ja ekologisiin työtapoihin kiinnitetään Pöllölaaksossa erityistä huomiota. Viime aikojen suurimpia hankkeita on ollut Ilmalan kiinteistön jäähdytyksen liittäminen kaukokylmän piiriin. Muutoksen valmistuttua yrityksen hiilijalanjälki on vuodessa noin 1500 tonnia pienempi kuin aiemmin.

Myös kiinteistöjen ilmanvaihtoa ja lämmitystä optimoidaan. Lämpötiloja ja ilmanvaihtoa säädellään kiinteistön käytön ja siinä tapahtuvien vaihtelujen mukaan. Kun toiminta lakkaa tai vähenee eri puolilla kiinteistöä, ilmankiertoa ja lämpötiloja pudotetaan mahdollisuuksien mukaan.

Aiempaa ekologisempaan lopputulokseen on pyritty myös studioiden valaistusta uudistettaessa. Uutisstudioon, uutispöytään ja urheilun pienen studioon on vaihdettu energiatehokas LED-valaistus. Jatkossa on tarkoitus uusia myös urheilun ison studion valaistus niin ikään LED-valoiksi.

Myös työsuhdeautojen hiilidioksidipäästöjä on rajoitettu sekä kierrätys on organisoitu mahdollisimman kattavasti.

MEDIALLE

kansi_medialle

Tiedotteet

Usein kysyttyä

Kysymys: Milloin MTV Oy on perustettu?

Vastaus: MTV Oy perustettiin 29.4.1957. Televisio oli tullut Suomeen ihmisten ihmeteltäväksi vain muutama vuosi ennen kaupallisen tv-yhtiön Oy Mainos-TV-Reklam Ab:n syntyä. Suomi oli tässä asiassa ripeä, Euroopassa oli tuolloin vasta kaksi muuta kaupallista tv-yhtiötä: Britannian ITV ja Keski-Euroopan RTL.

Kysymys: Milloin MTV sain ensimmäisen oman tv-kanavan?

Vastaus: Ensimmäinen oma kanava MTV3 aloitti 1.1.1993.

Kysymys: Ohjelmia esitetty aina, mistä ohjelmat nähtiin ennen oman kanavan MTV3:n syntymistä?

Vastaus: Alkuvuosinaan MTV tarjosi ohjelmaa kymmenkunta tuntia viikossa. Ohjelmat tulivat katsojille YLEn kanavilta sen omien ohjelmien lomassa. Brändi alkoi elää ja kasvaa osaksi katsojien elämää. Se erottautui YLEn ohjelmista omanlaisellaan ohjelmistolla ja monet varhaisten ohjelmien esiintyjistä tulivat jokaisen suomalaisen hyviksi tuttaviksi ja osaksi arkea.

Kysymys: Kuka on MTV Oy:n toimitusjohtaja?

Vastaus: MTV:n toimitusjohtaja on Jarkko Nordlund.

Kysymys: Paljonko MTV:llä on henkilökuntaa?

Vastaus: MTV Oy:n palveluksessa oli vuoden 2015 lopussa 303 ihmistä. Välillisesti yhtiö on kuitenkin suurempi työllistäjä, esimerkiksi ohjelmia sen kanaville tekevien tuotantoyhtiöiden kautta.

Kysymys: Kuka omistaa MTV Oy:n?

Vastaus: MTV Oy:n omistaa sataprosenttisesti ruotsalainen perheyhtiö ja mediakonserni Bonnier AB, jolla on toimintaa 16 maassa.

Kysymys: Mikä on MTV:n liikevaihto ja liikevoitto?

Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 230 M€ ja liikevoittomme vuonna 2015 oli -3,2 M€.

Kysymys: Milloin alkoivat MTV:n omat uutislähetykset?

Ensimmäiset Kymmenen Uutiset nähtiin vuonna 1981 ja ensimmäiset Seitsemän Uutiset Vuonna 1990. Pohjoismaiden ensimmäinen aamutelevisio-ohjelma Huomenta Suomi alkoi 1989.

Kysymys: Milloin MTV on tullut nettiin?

MTV3.fi aloitti vuonna 1995.

Kysymys: Missä ovat Subin juuret?

Kaapelissa TVTV!:nä vuonna 2000 aloittanut tv-kanava muuttui vuonna 2002 kaapeliverkon lisäksi digitaalisena nähtäväksi Subtv:ksi. Tänä päivänä Sub on yksi MTV:n valtakunnallisista maksuttomista kanavista.

Kysymys: Miten AVA syntyi?

Vastaus: AVA-kanava kuului aluksi maksu-tv -pakettiin, jota MTV alkoi myydä suomalaisille vuonna 2006. Vuonna 2011 AVAsta tuli valtakunnallinen vapaasti katsottava kanava.

Kysymys: Milloin MTV lähti mukaan maksu-tv -liiketoimintaan?

Vastaus: MTV:n ensimmäinen maksu-tv -paketti tuli myyntiin 2006.


Viestinnän yhteystiedot

MTV:n yritysviestintä

Markkinointijohtaja, Jere Teutari, jere.teutari@mtv.fi

MTV:n ohjelmaviestintä

MTV3
Johanna Pasonen
Saara Virtanen

Sub, AVA
Akira Ahola

C More Sport
Pekka Mäntylä

C More Viihde
Heidi Välkkilä

MAINOSTAJALLE

kansi_mainostajalle

OTA YHTEYTTÄ

kansi_yhteystiedot

Yhteystiedot

MTV

MTV Oy

Käyntiosoite:

Ilmalankatu 2, Helsinki

Postiosoite

00033 MTV

Sähköposti:

etunimi.sukunimi@mtv.fi

Yhteydenotto ja palaute:

Yritysvaihde: 010 300 300

Soittaminen 010-alkuiseen numeroon maksaa kiinteästä verkosta 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/min, matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/min ja ulkomailta tavallisen ulkomaanpuhelun hinnan. Hinnoissa on mukana 24%:n alv.

Yhtiöiden laskutusosoitteet

Kaupalliseen toimintaan liittyvät laskut, kuten media-ajan ostaminen tv:ssä ja verkossa:

MTV Oy

5311

PL 604

00021 LASKUTUS

Viite: FI-alkuinen koodi

Verkkolaskut

InExchange

003726181911

Y-tunnus 2618191-1

ALV-tunnus FI26181911

 

MTV Oy:n kanavien sisältöihin liittyvät laskut:

MTV Sisällöt Oy

5301 

PL 604

00021 LASKUTUS

Viite: FI-alkuinen koodi

Verkkolaskut

BAWCFI22

003710939441

Y-tunnus 1093944-1

ALV-tunnus FI10939441


Uutistoimintan liittyvät laskut:

Mediahub Helsinki Oy

5312  

PL 604

00021 LASKUTUS

Viite: FI-alkuinen koodi

Verkkolaskut            

InExchange

003726181823

Y-tunnus 2618182-3

ALV-tunnus FI26181823 


MTV Oy:n yhteystiedot

 

Strategia ja kehitys sekä yhteiset palvelut

Jarkko Nordlund, toimitusjohtaja

Anna-Reetta Kangasmaa, strategiajohtaja

Katri Laitinen, BtoB-asiakkuuksien ja asiakaskokemuksen kehityspäällikkö

Marika Parvinen, liiketoiminnan kehityspäällikkö

Marina Ruohonen, talousjohtaja

Merja Kannisto, Controller, digitaaliset tuotteet ja teknologiat

Helena Laihosola, Controller, FTA

Arja Pennala Group Financial Controller

Max Portnoj, Business Controller, BtoC

Petri Tuomainen, Controller, Sisällöt, Markkinointi

Marja Haimila, työsuhdepäällikkö

Pirjo Martikainen, assistentti

Minna Raunemo, assistentti

Outi-Päivi Sandström, assistentti

Teemu Kalliala, lakiasiainjohtaja

Leia Kaukonen, Legal Councel

 

Mainosrahoitteinen liiketoiminta

Sami Vikback, liiketoimintajohtaja


Next

Ulla Grönfors-Sarkalahti, tuotepäällikkö (vanhempainvapaalla)

Marko Multisilta, tuotepäällikkö

Ina Nygård, projektikoordinaattori (vanhempainvapaalla, sijainen Jonna Taskila)

Lotta Ojanperä, projektikoordinaattori

Juho Ukkonen, vastaava kaupallinen tuottaja

Freja Rekola, tuotepäällikkö (vanhempanvapaalla)

Susanne Ropponen, tuotepäällikkö 

Tiina Rytkönen (vanhempainvapaalla)

Tuotekehitys, lineaarinen ja digitaalinen

Saku Sahramies, suunnittelujohtaja

Tapio Haaja, kehityspäällikkö, Online Video

Ulla Hagelberg, Online Video

Anu Höglund, kehityspäällikkö, ohjelmallinen ostaminen

Simo Könönen, Senior System Analyst

Aleksi Leinonen, kaupallinen kehityspäällikkö

Maarit Ruuth, kehityspäällikkö, Display

MTV3

Jaana Pasonen, kanavapäällikkö

Mikko Suhonen, ohjelmasuunnittelija

Jani Tiihonen, ohjelmasuunnittelija

Sanna Tilli, ohjelmasuunnittelija

Jukka Yrjänen, ohjelmasuunnittelija

Onerva Österberg, ohjelmasuunnittelija

Sub

Lauri Ogawa, kanavapäällikkö

AVOD, mtv.fi

Jesse Jussila, kanavapäällikkö


Kuluttajamaksullinen liiketoiminta

Johannes Leppänen, liiketoimintajohtaja 

Jukka Raatikainen, Pay TV -kanavapäällikkö

Emmi Vainionpää, myyntijohtaja

Operaattorimyynti

Jari Jauhiainen, myyntipäällikkö

Joakim Ekholm, myyntipäällikkö

Seija Häkkinen, yhteyspäällikkö

MTV Total

Anne Matiskainen, Pay TV -tuotepäällikkö


Markkinointi, tutkimus ja analytiikka

BtoB-liiketoiminta

Jenna Vaartimo, markkinointijohtaja

MTV3

Jani Tiihonen, markkinoinnin suunnittelupäällikkö

Tanja Koffert, markkinoinnin suunnittelupäällikkö

Seija Hakala, markkinoinnin suunnittelupäällikkö, vanhempainvapaalla

Sub ja AVA

Nicole Komulainen, markkinoinnin suunnittelupäällikkö

Hanna Pasanen, markkinoinnin suunnittelupäällikkö

Katsomo, MTV.fi

Petra Ahvenharju, markkinoinnin suunnittelupäällikkö

BtoB

Katariina Kantola, viestinnän suunnittelupäällikkö

Mona Karhemaa, markkinoinnin suunnittelupäällikkö

Marjukka Laurila, BtoB-markkinoinnin koordinaattori

Asiakaskokemus ja BtoC-liiketoiminta

Anu Perrotta, brändi- ja asiakkuusjohtaja

Kati Lähdeoja, markkinoinnin suunnittelupäällikkö

Virpi Kunttu, AD

Sini Suutari, asiakaspalvelupäällikkö

Heli Ojala, asiakkuusmarkkinointipäällikkö

Teemu Koskinen, CRM-suunnittelija

Sosiaalinen media

Anna Storå, Lead Social Strategist

Maija Kopola, sosiaalisen median tuottaja

Janne Koski, sosiaalisen median apulaistuottaja

Bonnier Publicationsin myynti- ja asiakaspalvelu

Virve Jalanne, asiakaspalvelujohtaja

Irina Aho, asiakasneuvoja

Susanna Aromaa, asiakasneuvoja

Katri Jauhiainen, asiakasneuvoja

Maria Kaukaranta, asiakasneuvoja

Kirsti Mannila, Senior asiakasneuvoja

Soile Turunen, asiakasneuvoja

Tutkimus ja analytiikka

Taina Mecklin, johtaja

Kirta Palmroth, data-analyytikko, BtoB ja BtoC

Kristian Fagerström, tutkimus- ja data-analyytikko, Sisällöt

 

Sisällöt

Marko Karvo, sisältöjohtaja

Kotimaiset sisällöt

Hanna Kortti, vastaava tuottaja

Tomi Suomela, vastaava tuottaja

Sari Valtanen, vastaava tuottaja

Ulkomaiset sisällöt

Hanna Kallankari, ohjelmapäällikkö

Mira Ruotsalainen, sopimuskoordinaattori

Karoliina Kivijärvi, vastaava tuottaja

Olli Nikunen, vastaava tuottaja

Urheilu

Markus Autero, ohjelmapäällikkö

Uutiset

Jyrki Huotari, ohjelmapäällikkö

 

Digitaaliset tuotteet ja teknologia

Risto Koivula, teknologiajohtaja, varatoimitusjohtaja

Verkkopalvelut ja kehitys

Jyri Kyllönen, apulaisjohtaja

Vesa Kankkunen, palvelupäällikkö

Lauri Lampi, palvelupäällikkö

Anu Lindén, palvelupäällikkö

Risto Kyyrö, projektipäällikkö

Merja Multas, Business IT Manager

Tomas Perovuo, Business IT Manager

Katarina Pinola asiantuntija

Jukka Lindström, asiantuntija

Jorma Suutarinen, asiantuntija

Taina Limingoja, asiantuntija

Tiina Lehtonen, asiantuntija

Irina Lisovskaja, asiantuntija

ICT ja liiketoimintasovellukset

Juha Allonen, apulaisjohtaja

Jouni Rusanen, palvelupäällikkö

Sini Hevonoja, palvelupäällikkö

Timo Järnfors, palvelupäällikkö

Kimmo Järvinen, palvelupäällikkö

Anna Rusanen, palvelupäällikkö

Petri Haverinen, Product Owner

Teemu Alhojärvi, palvelupäällikkö

Miro Metelinen, asiantuntija

Lähetys-, tuotanto- ja kiinteistöpalvelut

Antero Hoffman, tekninen johtaja

Mika Koskinen, palvelupäällikkö

Merja Lampo, palvelupäällikkö

Maria Stenbäck, palvelupäällikkö

Jukka Vehkaoja, palvelupäällikkö

Tommi Tynys, Business IT Manager

Heli Kunnas, kiinteistöpäällikkö

Harri Ahokas, palvelupäällikkö

Markku Anttonen, asiantuntija

CTO Office

Jonne Köpman, pääarkkitehti


MTV Uutiset, Mediahub Helsinki Oy

Päivystävä uutispäällikkö: 010 300 5400 (ma-pe), 010 300 5401 (la-su)

Uutistoimituksen sähköposti uutiset@mtv.fi

Merja Ylä-Anttila, vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja

Jaana Leppänen, päätoimittajan assistentti

Sami Särkelä, liiketoimintajohtaja

Marjo Vänskä, Financial Manager

Ulla Rannikko, hallinto- ja henkilöstöjohtaja

Tomi Einonen, johtaja, uutistuotanto

Karri Lehtiö, toimituspäällikkö, verkko

Ilkka Ahtiainen, toimituspäällikkö, suunnittelu ja taustatoimitus

Eero Vartia, päällikkö, tietopalvelu

Jani Merimaa, toimituspäällikkö, urheilu

Jarkko Sipilä, päällikkö, rikostoimitus

Timo Haapala, päällikkö, politiikka- ja taloustoimitus

Asta Kujala, vastaava tuottaja, tapahtumajournalismi (vanhempainvapaalla)

Johannes Kantelinen, luova johtaja

Aluetoimittajat

Joensuu: Keimo Lehtiniemi, 0500 279 080

Kokkola: Outi Airola, 044 993 2080

Ulkomaankirjeenvaihtajat

München: Tapio Nurminen

Pariisi: Helena Petäistö

Tallinna: Petri Saraste

New York: Mari Karppinen

Urheilu

Pekka-Paavali Sintonen, urheilutuottaja

Teemu Jordberg, urheilutuottaja

Petteri Ryynänen, tuotantopäällikkö

Laura Mononen, tuotantokoordinaattori

Meri Lobbas, tuotantokoordinaattori

 

Vastaavat ohjelmatoimittajat

Sananvapauslaki edellyttää, että kullekin ohjelmalle ja verkkojulkaisulle määrätään vastaava toimittaja. MTV:n vastaavat ohjelmatoimittajat MTV3, Sub, AVA, MTV Total, MTV Katsomo, MTV Tekstikanava

Sarita Koskelin: kotimaiset draamaohjelmat

Marko Karvo: kotimaiset viihde- ja palveluohjelmat

Marko Karvo: ulkomaiset ohjelmat (ei urheilu)

Markus Autero: urheilu

Merja Ylä-Anttila: uutiset ja ajankohtaisohjelmat, dokumentit, MTV Tekstikanavan uutiset ja ajankohtaissivut, MTV.fi:n uutiset ja ajankohtaissivut

Marko Karvo: erikoisohjelmat, chatit ja mobiilipelit, interaktiiviset ohjelmat ja yleisvastuu kaikista uusista ohjelmatyypeistä

MTV.fi

Jesse Jussila: MTV.fi , muut kuin uutis- ja ajankohtaissivut, MTV Tekstikanava, muut kuin uutis- ja ajankohtaissivut, chatit ja pelit

Kaikki MTV:n tv-kanavat

Pauli Jäämies: mainokset, ostoskanavat

Jouni Mannerhovi, sponsorointitunnisteet


Tietoa mainostajalle

Tietoa toimittajalle

Ohjelmat ja nettisivut

Lähetä palautetta

Kaikki palautteet luetaan. Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

MTV3-kanavan TV-ohjelmia
MTV.fi sisältöä ja palveluita
MTV3 Tekstikanavaa
MTV yrityssivuja
Muuta

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Tekniset ongelmat

Lähetä palautetta

Kaikki palautteet luetaan. Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

MTV3
Sub
AVA
C More
Katsomo
Jokin muu, mikä
tekstitys puuttuu
tekstitys tulee myöhästyneenä
ajoittain
jatkuvasti
pvm:
klo:
omalla sisäantennilla
ulkoantennilla
taloyhtiön antenniverkosta
kaapeliverkosta, operaattorin nimi
satelliitista, operaattorin nimi
antenniverkon kautta, jolloin operaattorisi on DNA Welho
kaapeliverkon kautta
Joku muu, mikä
satelliitin kautta, jolloin operaattorisi on Canal Digital
IPTV:n kautta
Joku muu, mikä
kyllä
ei

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!
Täytithän kaikki tähdellä merkityt kohdat?

C More tilaus- ja sopimusasiat

Tästä pääset C More asiakaspalveluun​​​​​​​

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot