Hyvän hiilloksen illassa kehutaan kilpailijoita

Helsingissä järjestetään keskiviikkona 28.1. uudenlainen tapahtuma, joka tuo lisää myönteisyyttä suomalaiseen yrityselämään. Hyvän hiilloksen illassa eri alojen huiput kehuvat kilpailijansa onnistumisia. Lavalla nähdään tunnettuja vastapareja mm. S-ryhmästä ja Keskolta, SAK:sta ja EK:sta sekä jääkiekon SM-liigasta ja KHL-joukkue Jokereista.

Hyvän hiilloksen ilta on tapahtuma, jossa eri alojen vaikuttajat kipuavat lavalle kehumaan pahinta kilpailijaansa. Kehut voivat liittyä yksittäiseen tuoteinnovaatioon, markkinan luomiseen tai vaikkapa ansiokkaaseen henkilöstöön ja siitä huolehtimiseen. Vain mielikuvitus on kehujen rajana.

Hyvän hiilloksen ilta korostaa terveen, rehdin ja tiukan kilpailun merkitystä Suomelle. Kirittämällä toinen toisiamme olemme kansakuntana vahvempia vastaamaan alati kiristyvään globaaliin kilpailuun.

On the rocks –ravintolassa Helsingissä järjestettävässä tapahtumassa toisiaan kehuvat Hjallis Harkimo (Jokerit/KHL) ja Kimmo Rannisto (SM-liiga), Veli-Matti Mattila (EK) ja Matti Tukiainen (SAK), Li Andersson (vas) ja Susanna Koski (kok), Heikki Rotko (MTV) ja Antti Järvinen (Sanomat) sekä S-ryhmän ja Keskon edustajat.

Hyvän hiilloksen ilta tarjoaa osallistujilleen ainutlaatuisen näkökulman suomalaiseen yrityselämään ja tekee tapahtuman järjestäjistä uuden, myönteisen yritysajan puolestapuhujia. Kehumisen toivotaan leviävän myös sosiaaliseen mediaan, jossa jo nyt omaa kilpailijaansa voi kehua tunnuksella #hyvähiillos.

Illan antia voi seurata SuomiAreena goes Helsinki - Hyvän hiilloksen ilta -lähetyksessä mtv.fissä klo 17.00 alkaen. Lähetyksen juontavat MTV Uutisten toimittaja Mika Tommola ja koomikko Ali Jahangiri. Tunnelmaan voi virittäytyä jo alkuviikolla seuraamalla Huomenta Suomen lähetyksiä ma-ke 26.-28.1.

Hyvän hiilloksen illan järjestää voittoa tavoittelematon Hyvänmielenosoitus –yhdistys yhteistyössä Suomen johtavan mediatalon MTV:n ja maailman suurimman mediatoimistokonserni Omnicom Media Groupin kanssa. Ilta on saanut inspiraationsa Hyvänmielenosoitus-tapahtumasta, jossa hyvää mieltä käytiin osoittamassa kaikissa Suomessa olevissa eri maita edustavissa suurlähetystöissä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme