Jarkko Nordlundista MTV:n uusi toimitusjohtaja

Universal Music Finland & Balticin toimitusjohtaja Jarkko Nordlund on valittu MTV Oy:n toimitusjohtajaksi. Kokenut viihdealan ja maksutelevisio-liiketoiminnan osaaja Nordlund aloittaa tehtävässään tammikuussa 2016.

MTV on keväästä lähtien etsinyt yhtiön johtoon uudenlaista osaamista, jonka avulla yksi Suomen johtavista kaupallisista medioista vahvistaa asemaansa digitaalisessa mediamarkkinassa. MTV:n omistavan mediakonserni Bonnierin Broadcasting-liiketoiminta-alueen johtaja Casten Almqvistillä on vahva visio siitä, mitä musiikkipuolella viime vuodet vaikuttanut viihdealan ammattilainen Jarkko Nordlund tuo tullessaan MTV:lle.

”Pohjoismaisen musiikki- ja maksutelevisioalan pioneerina Jarkko Nordlund tietää, mitä digitaalinen transformaatio on. Jarkon johtamiskokemus liiketoiminnan uudistamisesta tuo oikeanlaista draivia MTV:n yrityskulttuuriin ja varmistaa, että tarvittava muutos tapahtuu tiiviissä yhteistyössä MTV:n henkilökunnan, kuluttajien ja mainostaja-asiakkaiden kanssa”, Casten Almqvist sanoo.

Suomen mainosmarkkinat ja media-ala ovat haastavassa taloudellisessa tilanteessa, mikä pakottaa koko alan muokkaamaan toimintamallejaan uudelleen. Nordlundilla on musiikkibisneksen uudistamisen lisäksi 10 vuoden kokemus suomalaisen maksutelevisioliiketoiminnan rakentamisesta Viasat Finlandin ja Canal +:n toimitusjohtajana.

”MTV:llä on upea historia ilmiöiden luomisessa ja uutisten kehittämisessä. Olen valtavan innostunut siitä, että pääsen mukaan pitämään huolta siitä, että jatkossakin syntyy laajoja kohderyhmiä puhuttelevia hittejä ja kestosuosikkeja. MTV:n vahva yhteys suomalaisiin kuluttajiin hyödyttää myös mainostajiamme”, MTV Oy:n toimitusjohtajana aloittava Nordlund sanoo. ”Tehtävänäni on pitää MTV Suomen parhaana viihdyttäjänä sekä ylivoimaisena mainosvälineenä ja palauttaa yhtiö samalla liiketoiminnaltaan kannattavaksi.”

MTV:n toimitusjohtajana toimii vuoden loppuun Jani Koskinen, joka siirtyy vuoden alusta yhtiön varatoimitusjohtajaksi vastaamaan yhtiön strategiasta, hallinnosta ja taloudesta.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme