Katsomo koodareiden kehitettäväksi

MTV:n Uusi Katsomo on yksi niistä teknisistä hankkeista,  joita on viety MTV:ssä eteenpäin myös Tekesiltä saadun rahallisen tuen avulla. Nyt on päätetty ottaa kehitystyöhön mukaan myös koodarit ja devaajat, jotka ottavat osaa toista kertaa järjestettävään Ultrahack-turnaukseen, jonka huippuhetket ovat viikonloppuna 27. - 29.11.2016. Turnauksen järjestävät Digital Media Finland ja Ultrahack-organisaatio.
 
Katsomon kehittäminen heitetään haasteena UltraHackissa Media and Entertainment Trackiin osallistuville koodareille. Hackatonissa joukko kehittäjiä pyrkii ratkaisemaan niille haasteena heitettyjä ongelmia ja kilpailevat keskenään sitä, kuka keksii parhaimman ratkaisun esitettyyn haasteeseen. Parhaat tiimit pääsevät esiintymään Slush-tapahtumaan heti Ultrahackin päätyttyä. Slushissa palkitaan Trackien parhaat kehittäjät ja tiimit.
 
-Uskon, että Uusi Katsomo on herkkupala heitettäväksi tällaiseen kehitysfoorumiin, johon osallistuu yli tuhat teknologiaosaajaa ja alan opiskelijaa. Parhaimmillaan tapahtumasta saatavia innovaatioita voidaan hyödyntää käytännössä ja parantaa MTV:lle tärkeää Katsomoa ja sen käyttöliittymää, MTV Oy:n teknologiajohtaja Risto Koivula sanoo.
 
MTV haluaa olla mukana Ultrahackissa myös siksi, että saa sitä kautta kokemusta uudenlaisesta dynaamisesta ongelmanratkaisumallista. Jos huippuinnovaatioita tätä kautta syntyy, on MTV:llä ensiosto-oikeus syntyviin teknisiin ratkaisuihin. 
 
MTV:stä Ultrahackia ovat olleet ideoimassa Jyri Kyllönen ja Tomas Perovuo. Haasteen vastaan ottavia osallistujia tulee itse hackaton-tapahtumassa mentoroimaan Tuomas Hirvonen, Anu Lindén, Tommi Rautanen ja Vesa Kankkunen MTV:ltä ja Jussi Siuro MTV:n kumppaniyrityksestä Cybercomista. Haastetta tulee tilaisuudessa tuomaroimaan Tomas Perovuo.
 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme