Marko Karvosta MTV:n sisältöjohtaja

VTM Marko Karvo on nimitetty 11.2.2016 alkaen MTV:n sisältöjohtajaksi ja Sisällöt-yksikön vetäjäksi. Marko Karvo on toiminut MTV:ssä useissa tehtävissä vuodesta 2000 alkaen, viimeksi suunnittelujohtajana Sisällöt-yksikössä.

- Olen erittäin innoissani tulevasta. Yhdessä omien sisällön ammattilaisten ja tärkeiden kumppaneiden kanssa luomme tulevaisuudessa entistä laadukkaampia ja mielenkiintoisempia sisältöjä suomalaisille. MTV on jatkossakin Suomen vetovoimaisin ja kiinnostavin viihdyttäjä jakelukanavasta riippumatta, Marko Karvo sanoo.

- Haluamme vahvistaa MTV:n asemaa Suomen johtavana televisio- ja viihdeyhtiönä. Olenkin hyvin tyytyväinen Markon siirtyessä sisältöjohtajan tehtävään, kehittämään sekä sisältöjämme että kanaviamme edelleen. Marko on Suomen arvostetuimpia sisältöammattilaisia ja hänen laaja kokemuksensa MTV:n palveluksessa antaa upeat eväät menestykseen, MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund toteaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme