MTV ja NFT Ventures perustavat rahaston

NFT Ventures ja MTV aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on edistää suomalaisten startup-yritysten toimintaa pankkisektorilla. Perustettava NFT-rahasto tarjoaa startupeille valtakunnallista medianäkyvyyttä osakkeita vastaan. 
 
NFT-rahaston tarkoitus on sijoittaa yrityksiin, jotka ovat pankkitoimialan muutoksen eturintamassa. Tämä merkitsee sitä, että rahasto sijoittaa yrityksiin, jotka täydentävät pankkitoimialan nykyisiä palveluita ja tuovat muuttuvalle markkinalle innovaatioita. 

- Meidän näkemyksemme mukaan pankkiala tulee käymään läpi samankaltaisen murroksen kuin monet muut alat, kuten mobiiliviestintä, media ja lentoyhtiöt ovat jo käyneet. Rahaston avulla tarkoituksemme on olla tuon prosessin eturintamassa ja auttaa startupeja sen vauhdittamisessa, NFT Venturesin toimitusjohtaja Johan Lundberg kertoo.

Päämääränä on saavuttaa tässä muutosprosessissa johtava asema Euroopassa. NFT Ventures, yhteistyössä Bonnier konsernin kanssa, on saanut vahvan jalansijan Ruotsissa. Yhtiön tavoitteena on nyt noudattaa samaa strategiaa Suomessa yhteistyössä MTV:n kanssa ja tehdä useita sijoituksia Suomeen jo tämän vuoden aikana.

- MTV haluaa tällä uudella innovatiivisella tavalla osallistua startup-yritysten kasvun vauhdittamiseen Suomessa. Nyt perustettava rahasto keskittyy pankkialalla toimivien teknologiayritysten kasvun edistämiseen. Samankaltaista toimintamallia on jo testattu menestyksekkäästi heinäkuussa 2015 perustamassamme Media 4 Equity -rahastossa, MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund sanoo.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme