MTV MEDIAn Martti Lindholm on Vuoden tv-tulokas

Televisioakatemia ry palkitsi Naantain Media & Message -tapahtumassa 8.8.2013 ensimmäistä kertaa Vuoden tv-tulokkaan.

Palkinto on suuruudeltaan 5000 euroa ja se luovutetaan henkilölle, jonka osaaminen on tuonut selkeästi uutta lisäarvoa olemassa olevaan tv-tarjontaan.

Televisioakatemian hallitus valitsi palkinnon saajan yhdistyksen jäsenten tekemien ehdotusten pohjalta ja se myönnettiin tuottaja Martti Lindholmille MTV MEDIAn Internet ja kuluttajaliiketoiminnasta. Perustelut kuuluivat näin: ”Martti Lindholm on tehnyt jo useamman vuoden ajan ansiokasta pioneerityötä edistääkseen tv:n katsojien kanssa käytävää vuorovaikutusta, sekä tuon vuorovaikutuksen hyödyntämistä tv-ohjelmien tuotantoa rikastavana tekijänä. Viimeisen vuoden aikana Lindholmin tekemä työ on kantanut runsaasti hedelmää ja projektit, joissa hän on ollut avainhenkilönä mukana, on noteerattu myös Social TV –toimijoiden keskuudessa kansainvälisesti.”

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot