MTV:n radioliiketoiminnan kauppa on toteutunut

Bauer Media Oy ostaa MTV:n radioliiketoiminnan. Valtioneuvosto on hyväksynyt radiotoimiluvan siirron ja kauppa on viety päätökseen 16.12.2016. Novan toimitusjohtaja Tomi Halonen jättää MTV:n.

Novasta ja MTV Radioista vastannut toimitusjohtaja Tomi Halonen jättää MTV:n sen myytyä radioliiketoimintansa Bauer Medialle. Tomi Halonen johti yhtiötä kaksi vuotta  ja vastasi osaltaan tehdystä yritysjärjestelystä, mutta ei siirry kaupan mukana Bauer Mediaan. - Bauer Medialla on Suomessa jo toimiva johto sekä valmis organisaatio, joten on luonnollista, että tällaisessa tilanteessa kaupan kohteena olleen yrityksen toimitusjohtaja irtautuu tehtävästään, Tomi Halonen sanoo. Suunnitelmistaan Tomi kertoo näin: - Pidän pienen tuumaustauon perheen parissa ja lähden sen jälkeen työnhakuun.

-Haluan kiittää Tomi Halosta siitä arvokkaasta ja vaativasta työstä, jonka avulla saimme toteutettua strategisen radioliiketoiminnan kaupan. Kauppa mahdollistaa MTV:lle entistä selkeämmän ja vahvemman suunnan digitaalisten palveluiden tarjoamisessa, MTV:n vt. toimitusjohtaja Jani Koskinen sanoo.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme