MTV Oy myy Keventäjät-verkkopalvelun

MTV Oy myy painonhallintaan suunnatun Keventäjät-verkkopalvelun ja liiketoiminnan Obesus Oy:lle. Kaupan myötä ei siirry työntekijöitä.
 
"MTV:lle liiketoimintakauppa mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaan. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Keventäjät saa hyvän ja palvelun kehittämiseen panostavan uuden omistajan.  Palveluiden myymisellä varmistamme kykymme investoida tulevaisuuteen eli vahvoihin, toiminnan digitalisoimiseen tähtääviin kasvuhankkeisiin. Panostamme jatkossa erityisesti, digitaalisiin kuluttaja-asiakkuuksiin, MTV Katsomoon sekä MTV.fihin”, MTV Oy:n vt. toimitusjohtaja Jani Koskinen kommentoi.

"Keventäjät on Suomen tunnetuin painonhallinnan palvelu, jota MTV on kehittänyt pitkäjänteisesti jo vuosikymmenen ajan. On hienoa päästä jatkamaan tätä työtä ja viemään sekä Keventäjiä että tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin sanomaa eteenpäin. Ylipainoisuus on valitettavasti kasvava ongelma, jota ei kannata yrittää korjata superdieeteillä. Terveellinen laihdutus lähtee pienistä mutta pysyvistä elämäntapojen muutoksista. Digitaaliset työkalut ovat siinä moderneja ja vaikuttavia apuvälineitä. Suomalaisten keventyminen ja hyvinvointi ovat meidän menestyksemme mittarit.”, Obesus Oy:n omistaja Hans Valldén kertoo.

Obesus on suomalainen painonhallinnan, hyvinvoinnin ja terveyden palveluihin keskittynyt yritys. Yhtiön omistajat ovat kokeneita yrittäjiä ja digitaalisen liiketoiminnan ammattilaisia. Obesus Oy:n tarkoituksena on kehittää Keventäjät-palvelua ja tuoda markkinoille uusia painonhallinnan työkaluja.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme