MTV uudistaa toimintamallinsa

 
MTV Oy:n huhtikuussa käynnistämät yt-neuvottelut ovat päättyneet. Toimintatavan uudistamisen ja säästötarpeiden vuoksi käynnistettyjen neuvottelujen alkaessa arvioitiin vähennystarpeen olevan noin 30 henkilötyövuotta. Neuvottelujen seurauksena yhtiöstä irtisanotaan kuitenkin vain 5 työntekijää. 
 
MTV:n tapaa toimia uudistetaan voimakkaasti. Uudessa entistä suoraviivaisemmassa mallissa tarvitaan uudenlaista tekemistä ja suuri osa irtisanomisista voitiin korvata sillä, että ihmisille pystyttiin tarjoamaan uusia tehtäviä MTV:ssä.
 
”MTV on yksi yritys, jolla on kaksi selkeää liiketoimintaa. Keskitymme jatkossa mainosrahoitteiseen liiketoimintaan ja kuluttajamaksulliseen liiketoimintaan. Kaikki MTV:n muut yksiköt antavat tukensa näiden kahden liiketoiminnan menestymiselle. Muutos on merkittävä", MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund sanoo. 
 
"Vahvat sisällöt ovat MTV:n kivijalka ja kotimainen sisältö on meille selkeä kilpailuetu kiristyvässä kilpailussa. Kerroimme huhtikuussa satsaavamme merkittävästi kotimaiseen sisältöön ja tuplaavamme kotimaisen viihteen budjettimme. Jatkamme myös vahvasti mainosmyynnin ja uuden MTV Katsomo -palvelun kehittämistä", Nordlund kertoo.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme