Sami Särkelä Mediahubin liiketoimintajohtajaksi

MTV:n asiakkuusryhmän päällikkö Sami Särkelä (38) on nimitetty Mediahubin liiketoimintajohtajaksi 1.1. 2016 alkaen. 

Särkelällä on monipuolinen kokemus myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Hän on työskennellyt 8 vuotta MTV:n kaupallisessa organisaatiossa useassa eri tehtävässä. 
Viimeksi Särkelä on toiminut asiakkuusryhmän päällikkönä ja myynnin johtamisen lisäksi hänen vastuualueisiinsa on kuulunut myös myynninohjausjärjestelmien kehittäminen.

− Olen hyvin mielissäni Sami Särkelän valinnasta. Hän tuo meidän hyvään sisällöntekijöidemme joukkoon uutta liiketoimintaosaamista ja vahvaa asiakkaan ymmärrystä. Mediahub on journalismin, tapahtumien ja sisällön osaaja, jolla on tuotantoyhtiönä paljon annettavaa kehittyvään sisältömarkkinointiin. Jo Mediahubin alku on osoittanut, että tälle on kysyntää ja meillä puolestaan intoa ja osaamista vastata tähän, toteaa MTV:n vastaava päätoimittaja ja Mediahub Oy:n toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila

Särkelän tärkeimpiin tehtäviin tulee kuulumaan Mediahubin uusien liiketoimintamallien kehittäminen ja uusasiakashankinta niin sisällön ja tapahtumien myynnin kuin sisältömarkkinoinnin piiristä.

− Lähden suurella innolla ja mielenkiinnolla rakentamaan Mediahubille kokonaan uutta liiketoimintaa nopeasti kasvavaan ja jatkuvasti kehittyvään sisältömarkkinaan. Odotukseni ovat korkealla, kun pääsen työskentelemään mielenkiintoisessa markkinassa Suomen osaavimpien uutis- ja sisältötuottajien kanssa, Särkelä toteaa.

Sami Särkelä tulee Mediahubin johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtajalle. 


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme