Suomalaiset mediat perustivat videoverkoston

Joukko johtavia suomalaisia mediataloja on perustanut yhteisvoimin uuden kotimaisen videoverkoston nimeltään MTV Videoverkosto. MTV:n luotsaaman verkoston ensimmäisiä kumppaneita ovat A-lehdet, Aller, Bauer Media, Keskisuomalainen, Mediatalo ESA (Etelä-Suomen Sanomat), Teknavi ja Uusi Suomi. 

MTV Videoverkoston jäsenet haluavat yhdessä kasvattaa laadukkaan videosisällön ja videomainonnan roolia kotimaisissa medioissa. Yhteistyön tavoitteena on rakentaa Suomen suurin videoverkosto. 

MTV Videoverkosto toimii kahdella tavalla: 

1.)    MTV vastaa videoverkoston mainosmyynnistä, mutta kumppanit voivat jatkossakin myydä mainontaa omiin videosisältöihinsä. MTV Videoverkostossa mainontaa voi kohdentaa muun muassa kävijän sisältökiinnostusten tai sijainnin mukaan.

2.)    Verkoston jäsenet saavat verkkosivuilleen käyttöönsä MTV:n ja Mediahubin päivittäin tuottamaa MTV.fi:n videosisältöä kuten ajankohtaisia uutis- ja urheiluklippejä. 

- Videomainonnan osuus digimainonnassa kasvaa tulevaisuudessa entisestään, ja haluamme kasvattaa videosisällön ja -mainonnan roolia kotimaisissa medioissa. MTV Videoverkoston tavoitteena on, että markkinoija saa videomainonnan kampanjalleen niin sanotusti ”yhdeltä luukulta” mahdollisimman laajan yleisön premium-sisältöjen yhteydestä ja laadukkaista kotimaisista mediaympäristöistä”, MTV:n BtoB-liiketoimintojen johtaja Jere Teutari kommentoi. - Yhteistyöllä kasvatamme tavoittavuudeltaan yhtä suurinta videoverkostoa Suomeen. Verkosto tavoittaa jo lanseerausvaiheessa noin miljoona suomalaista viikossa.

MTV Videoverkoston mainosmyynti käynnistyy helmikuun 2016 aikana.

Kuvassa Jere Teutari sekä  sohvalla vasemmalta, myyntijohtaja Saija Heikinheimo, A-lehdet,  valtakunnallisen myynnin johtaja Aslak De Silva, Keskisuomalainen ja Head of Online Advertisement Sini Kervinen, Aller.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme