SuomiAreenan yhteistyökumppanit valittu

Suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta näkyvät kumppanivalinnoissa, kun Suomen merkittävimmän yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan pääyhteistyökumppaneiksi on valittu työ- ja elinkeinoministeriö, Raha-automaattiyhdistys (RAY) sekä Suomen sosiaali ja terveys ry (SOSTE). Tapahtuman kaupallisena pääyhteistyökumppanina jatkaa DNA. SuomiAreena järjestetään ensi kesänä yhdettätoista kertaa, ja sen teemana ovat suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta. 

– Olemme iloisia, että näiden pääyhteistyökumppaneiden kanssa pääsemme pureutumaan vahvasti kesän SuomiAreenan teemoihin, eli suomalaiseen työhön ja kansalaisjärjestötoimintaan. Suomalaisen työn tulevaisuushan on tällä hetkellä tärkeämpää kuin koskaan, toteaa MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

Tänä vuonna SuomiAreena on viisipäiväinen ja kovia keskusteluita käydään jo heti maanantaista alkaen. Porin katukuvaa värittävä Kansalaistori pidentyy koko tapahtuman mittaiseksi ja avaa ovensa jo maanantaina.

– Tulevana kesänä panostamme sisältöihin ja keskustelutilaisuuksiin entistä enemmän. Esimerkiksi työn tulevaisuus näkyy keskusteluissa vahvasti. Olemme myös haastaneet eri tahoja tekemään yhteistyötä SuomiAreenassa. Tuomme esimerkiksi yhteen 15 eri tahoa, jotka järjestävät kolmen keskustelun sarjan työn tulevaisuudesta. Odotan näiltä paljon, toteaa SuomiAreenan tuottaja Mari Haavisto.
SuomiAreenan järjestävät MTV ja Porin kaupunki 11.–15.7.2016. Viime kesänä SuomiAreenan yleisömäärä ylitti 55 000 rajapyykin ja tapahtumassa oli noin 800 puhujaa. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme